Austria intenționează să administreze a TREIA doză de vaccin COPIILOR cu vârstă mai mare de 12 ani

În Austria, Consiliul Național de Vaccinare va recomanda, probabil, a treia doză de vaccin începând de la vârsta de 12 ani, a anunțat ministrul Sănătății, Wolfgang Mueckstein, potrivit Reuters.

Austria a început, luna trecută, în anumite provincii, vaccinarea copiilor mai mari de cinci ani, înainte ca Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) să anunțe vreo decizie în legătură cu vaccinarea pentru această categorie de vârstă.

Acum, Austria se pregătește să anunțe să recomande rapelul pentru copiii mai mari de 12 ani, anunță SmartRadio, citând Reuters.

„Consiliul Național de Vaccinare va recomanda, probabil, vaccinul de rapel, adică a treia doză de vaccin, de la vârsta de 12 ani. Asta înseamnă că la patru luni după a doua injecție, toți cei cu vârsta de 12 ani și peste ar trebui să primească și vaccinul de rapel”, ministrul Sănătății, Wolfgang Mueckstein.

Rata de vaccinare în Austria este de aproape 70%. Guvernul intenționează să impună vaccinarea obligatorie, după cum a anunțat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost