Viena: Protest masiv împotriva obligativității vaccinării. Zeci de mii de oameni au ieșit, sâmbătă, în stradă

Zeci de mii de oameni au protestat, sâmbătă, la Viena, față de restricțiile anti-covid și față de planurile anunțate de autorități priviind impunerea obligativității vaccinării, anunță agenția Reuters, citată de Agerpres.

Oamenii au purtat pancarte care scria: „Voi decide pentru mine”, „Facem Austria Mare din nou” şi „Noi alegeri”.

Potrivit sursei citate, poliţia a estimat dimensiunea protestului la peste 40.000 de participanţi, în timp ce aproximativ 1.500 de persoane au organizat contraproteste.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Viena: Protest masiv împotriva obligativității vaccinării. Zeci de mii de oameni au ieșit, sâmbătă, în stradă”

  1. Este firesc ca la OPERATIUNAEA ” poluare in anii 70″ , ” EU POLUEZ TOT EU DEPOLUEZ PRIN FUNDATIILE MELE ” IAR ” CASTIGUL ESTE TOT AL MEU . Asa si acum ” eu virusez , eu devirusez ” dar castigul este tot al meu , mai mult de atat ” renasc nationalismul exacerbat de extrema dreapta” ceea ce se intampla astazi in diferite tari europene : ITALIA , GERMANIA , AUSTRIA , FRANTA . Se pare ca sub aceasta asa zisa ” PANDEMIE INTERNATIONALA ” , exista alte interese ploitice de schimbare totala a structurilor politice si a mentalitatiilor sociale ” se pare ca asistam la alt conflict mondial sub o forma mascata ” KORONA si alti virusii ” dar cu profituri imense economice si in viitor sociale si politice . DE CE MA REFER LA O SINGURA LOZINCA DIN CITAT ” NOI FACEM AUSTRIA MARE ” CARE ESTE AUSTRIA MARE , FOST IMPERIU HABSBURGIC ? NU STIM , RAMANE DE VAZUT . Cu respect pentru cetatenii austriecii , care in dovada lor inca de bun simt sustin prin lozinca ca ” OPTIUNEA DE VACCINARE ESTE O ALEGERE LIBERA ” , Aceasta lozinca chiar reprezinta inca DEMOCRATIA , ADICA DREPTUL DE A ALEGE LIBER CA CETATEAN PRIVIND VACCINARE REFERITOR LA ACEASTA AFACERE MONDIALA CU MULTE ” CONOTATII ” adica KORONA SI ALTI VIRUSI.

Comentariile sunt închise.