Viena: Protest masiv împotriva obligativității vaccinării. Zeci de mii de oameni au ieșit, sâmbătă, în stradă

Zeci de mii de oameni au protestat, sâmbătă, la Viena, față de restricțiile anti-covid și față de planurile anunțate de autorități priviind impunerea obligativității vaccinării, anunță agenția Reuters, citată de Agerpres.

Oamenii au purtat pancarte care scria: „Voi decide pentru mine”, „Facem Austria Mare din nou” şi „Noi alegeri”.

Potrivit sursei citate, poliţia a estimat dimensiunea protestului la peste 40.000 de participanţi, în timp ce aproximativ 1.500 de persoane au organizat contraproteste.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Un comentariu la „Viena: Protest masiv împotriva obligativității vaccinării. Zeci de mii de oameni au ieșit, sâmbătă, în stradă”

  1. Este firesc ca la OPERATIUNAEA ” poluare in anii 70″ , ” EU POLUEZ TOT EU DEPOLUEZ PRIN FUNDATIILE MELE ” IAR ” CASTIGUL ESTE TOT AL MEU . Asa si acum ” eu virusez , eu devirusez ” dar castigul este tot al meu , mai mult de atat ” renasc nationalismul exacerbat de extrema dreapta” ceea ce se intampla astazi in diferite tari europene : ITALIA , GERMANIA , AUSTRIA , FRANTA . Se pare ca sub aceasta asa zisa ” PANDEMIE INTERNATIONALA ” , exista alte interese ploitice de schimbare totala a structurilor politice si a mentalitatiilor sociale ” se pare ca asistam la alt conflict mondial sub o forma mascata ” KORONA si alti virusii ” dar cu profituri imense economice si in viitor sociale si politice . DE CE MA REFER LA O SINGURA LOZINCA DIN CITAT ” NOI FACEM AUSTRIA MARE ” CARE ESTE AUSTRIA MARE , FOST IMPERIU HABSBURGIC ? NU STIM , RAMANE DE VAZUT . Cu respect pentru cetatenii austriecii , care in dovada lor inca de bun simt sustin prin lozinca ca ” OPTIUNEA DE VACCINARE ESTE O ALEGERE LIBERA ” , Aceasta lozinca chiar reprezinta inca DEMOCRATIA , ADICA DREPTUL DE A ALEGE LIBER CA CETATEAN PRIVIND VACCINARE REFERITOR LA ACEASTA AFACERE MONDIALA CU MULTE ” CONOTATII ” adica KORONA SI ALTI VIRUSI.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: