Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Introducerea vaccinării obligatorii și repetate poate fi mai mult decît un abuz. Poate fi o GREȘEALĂ!

Vaccinurile anti-covid disponibile în prezent nu opresc răspândirea virusului, astfel încât vaccinarea obligatorie poate fi mai mult decât un abuz, poate fi o greșeală, a avertizat, sâmbătă, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Vaccinurile anti-covid disponibile nu opresc răspîndirea virusului și nu scad rata de îmbolnăvire/reîmbolnăvire. Ele sînt, în cel mai bun caz, o terapie profilactică împotriva formelor grave ale bolii.

În aceste condiții, introducerea vaccinării obligatorii și repetate poate fi mai mult decît un abuz. Poate fi o greșeală”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim exemplul Portugaliei, țara cu o rată de vaccinare de aproape 90 %, care se confruntă cu o creştere exponenţială a infectărilor covid, motiv pentru care guvernul a declarat stare de calamitate, iar multe orașe au anunțat că anulează evenimentele în aer liber din noaptea de Revelion, după cum am relatat aici.

Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Introducerea vaccinării obligatorii și repetate poate fi mai mult decît un abuz. Poate fi o GREȘEALĂ!”

  1. Si ce daca , nu exista lege privind ” Siguranta cetateanului ” corelata cu legea ” Sigurantei Nationale ” , totul este vorba , ” marketing politic ” din toate partiile , si PRO SI CONTRA . Pacat de acest popor , ca are asemenea ” Marionete infractionale internationale atat politice cat si de decizie „, LA CONDUCEREA TARII PRIN ” ALEGERI DEMOCRATICE ” . Se spune ca ce ” insamantezi asta culegi” , pacat de acesti oameni simplii, credulii si sinceri in naivitatea lor privind ” manipulariile facute de 30 de ani ” ,PACAT DE NOI TOTI CARE SUNTEM MANIPULATI CU VORBE FARA FAPTE.POLITRUCII DE MANA A TREIA .

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: