Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Introducerea vaccinării obligatorii și repetate poate fi mai mult decît un abuz. Poate fi o GREȘEALĂ!

Vaccinurile anti-covid disponibile în prezent nu opresc răspândirea virusului, astfel încât vaccinarea obligatorie poate fi mai mult decât un abuz, poate fi o greșeală, a avertizat, sâmbătă, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Vaccinurile anti-covid disponibile nu opresc răspîndirea virusului și nu scad rata de îmbolnăvire/reîmbolnăvire. Ele sînt, în cel mai bun caz, o terapie profilactică împotriva formelor grave ale bolii.

În aceste condiții, introducerea vaccinării obligatorii și repetate poate fi mai mult decît un abuz. Poate fi o greșeală”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim exemplul Portugaliei, țara cu o rată de vaccinare de aproape 90 %, care se confruntă cu o creştere exponenţială a infectărilor covid, motiv pentru care guvernul a declarat stare de calamitate, iar multe orașe au anunțat că anulează evenimentele în aer liber din noaptea de Revelion, după cum am relatat aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Introducerea vaccinării obligatorii și repetate poate fi mai mult decît un abuz. Poate fi o GREȘEALĂ!”

  1. Si ce daca , nu exista lege privind ” Siguranta cetateanului ” corelata cu legea ” Sigurantei Nationale ” , totul este vorba , ” marketing politic ” din toate partiile , si PRO SI CONTRA . Pacat de acest popor , ca are asemenea ” Marionete infractionale internationale atat politice cat si de decizie „, LA CONDUCEREA TARII PRIN ” ALEGERI DEMOCRATICE ” . Se spune ca ce ” insamantezi asta culegi” , pacat de acesti oameni simplii, credulii si sinceri in naivitatea lor privind ” manipulariile facute de 30 de ani ” ,PACAT DE NOI TOTI CARE SUNTEM MANIPULATI CU VORBE FARA FAPTE.POLITRUCII DE MANA A TREIA .

Comentariile sunt închise.