Claudiu Târziu (AUR), despre cazul Novak Djokovic: Nu știi ce e mai revoltător, comportamentul autorităților australiene sau modul în care acest comportament este susținut de diverși „directori de opinie”!

Senatorul Claudiu Târziu a comentat, duminică, situația sportivului Novak Djokovic, interzis în Australia pe motive sanitare, spunând că în acest caz nu doar comportamentul autorităților australiene este revoltător, ci și modul în care acesta este susținut de diverși „directori de opinie”.

„La meridian românesc, un propagandist al regresismului neo-marxist, poreclit „jurnalist”, care se pricepe și la politică, și la filme, și la tenis, dar a băgat în faliment două ziare naționale care i-au intrat pe mînă, se pronunță și el în cazul Djokovic, în stilu-i binecunoscut.

Zice: „Nole ne arată cu acest prilej că antivaxerismul lui e mai presus de dragostea pentru tenis.

Probabil, Djoković va reuși să rămână, pentru decenii de-acum înainte, cel mai mare jucător al tuturor timpurilor ca performanțe.

Ca om însă, nu cred că se va apropia vreodată de Nadal sau Federer. Și vă întreb: parametrul uman n-ar trebui să conteze și el când se trage linia unei vieți sportive?”.

Cu alte cuvinte, în opinia ”jurnalistului”, a-ți apăra drepturile și libertatea, a avea grijă de sănătatea ta și a nu te lăsa copleșit de frica irațională, a gîndi cu propriul cap și a-ți încredința viața lui Dumnezeu – toate acestea îți scad, dacă nu cumva îți anulează, calitatea de om.

Acest Savonarola butaforic îndrăznește să pună sub semnul dubiului omenia lui Novak Djokovic, în condițiile în care uriașul sportiv a făcut milostenii de zeci de milioane de euro și se dovedește a fi un creștin exemplar în tot ce întreprinde.

Și culmea, există români care îl aplaudă pentru asta pe încruntatul părelolog.

Dictatura devine posibilă atunci cînd societatea începe să se orienteze după busole dereglate”, a scris, duminică, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul profesionist şi deţinătorul trofeului la Australian Open, a primit o derogare medicală pentru a participa la Australian Open. Djokovic  aşteaptă într-un hotel din Melbourne alocat solicitanţilor de azil un răspuns la recursul său, după ce viza lui a fost anulată de autorităţile australiene la intrarea în ţară, pe motiv că documentele lui ar fi fost insuficiente pentru a-i permite accesul în ţară fără a fi vaccinat împotriva coronavirusului, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR), despre cazul Novak Djokovic: Nu știi ce e mai revoltător, comportamentul autorităților australiene sau modul în care acest comportament este susținut de diverși „directori de opinie”!”

  1. In urma cu o zi urmarind , emisiunea la B1 , cu doi domni ” manipulatori de informatie ” , nu doresc sa dau numele lor , deoarece , nu isi are rostul , dar unul s-a plimbat de la partid la partid , iar altul de la ziar la ziar , poate fiind ” neintelesi ” in dorinta lor materiala si fiecare pe lumea asta cauta ” un trai mai bun ” dar depinde cu ce compromisuri , ca simplu cetatean la o fraza din emisiune am ramas putin uimit , avand in vederii ca domnii in cauza , au promovat si au hulit pe lozinca ” jos statul comunist ” . Fraza era simpla ” noi toti trebuie sa ne supunem statului functional indiferent de opinia noastra iar statul acum nu ia masuri sa desfiinteze contra-propaganda privind vaccinarea si certificatul verde , inclusiv deputati in parlament , pe masura votului si sacrificarii a 30000 de cetateni pentru votul celor multi ” .Pai , bre , cand am avut un stat comunist dictorial ieri s-au astazi , pai daca l-am desfiintat prin smechereala din 89 , revenim cu propaganda covid astazi , pai bre privind declaratiile referitor la tenismenul in cauza , referitor ca face propaganda ” anti -covid ” , fiind cetatean sarb , si ca sarbii ca stat nu sunt vaccinati comparativ cu statul Australian in cauza , nu realizezi ca ataci un cetatean al unui altui stat , si poti declansa un conflict extern , ATATA TIMP CAT NU ESTE TREABA TA CA „VANZATOR DE INFORMATIE ” SA TE EXPRIMI IN ACEASTA SITUATIE CARE PRIVESTE NUMAI STATUL SARB , PRIVIND VACCINAREA SAU NEVACCINAREA . BRE , TRAIM IN LUMEA LUI ” STAN SI BRAN PE INSULA FERICIRII ” IN CARE FIECARE NU MAI RESPECTA NICI O REGULA , CHIAR DACA SUS SI TARE LA TELEVIZOR DECLARA CA SUNT PROMOTORII EI . , NOROC CU REPREZ. EURPOL DIN AUDIENTA CARE A PREZENTAT SIMPLU ASPECTUL CA EI INCEPAND DE LA PRESEDINTE , PRIM-MINISTRU, MINISTRII , NU AU RESEPECTAT NICI O REGULA PRIVIND ACEASTA PROBLEMA A ASA ZISEI PANDEMII . Cu respect pentru NENEA IANCU , CARAGIALE CELEBRU PRIN FRAZA LUI BRANZAOVENESCU ” Domnule agitatie mare pe la ulita , suntem inconjurati , ce facem cu ei „

Comentariile sunt închise.