Facturi AMEȚITOARE la gaze și la energie electrică. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Niște iresponsabili se joacă periculos cu răbdarea românilor!

În România, facturile la energie electrică și la gaze au ajuns atât de mari încât și ministrul Energiei, Virgil Popescu, se întreabă „cum să plătim o factură la un hoț?”, de parcă nu ar fi treaba ministerului pe care îl conduce să reglementeze situația astfel încât românii să fie protejați de valurile de scumpiri.

În acest context, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, avertizează că scumpirile vor afecta inclusive prețurile la alimente.

„Sute de mii de români au primit facturile amețitoare la gaze naturale și electricitate. Vor fi curînd milioane. Făcută fără cap, așa-zisa liberalizare a prețurilor este un amestec exploziv de prostie cu ticăloșie al unor monopoluri scăpate total de sub control. Scumpirea energiei a provocat deja creșteri usturătoare de prețuri la alimente, începînd cu cele de bază, iar spirala continuă. Niște iresponsabili se joacă periculos cu răbdarea românilor”, a scris, miercuri, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost