Liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu: AUR este, din nou, ținta DEZINFORMĂRII. Minciuna ticăloasă nu va ajunge niciunde

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a reacționat la atacurile virulente din ultima vreme împotriva partidului AUR, explicând cum printr-o interpretare tendențioasă a unui comunicat de presă s-a ajuns la acuzații false împotriva partidului.

„Cea mai recentă găselniță a dușmanilor AUR este acuzația de negaționism, cu referire la Holocaust. Fals

Acuzațiile pornesc de la o lectură cu rea credință a unui comunicat în care AUR a considerat că educația sexuală este o „temă minoră”, iar studierea istoriei Holocaustului ar putea fi predată în cadrul unor materii deja existente, cum ar fi istoria, așa cum se și întâmplă, nu într-o materie separată

AUR este, din nou, ținta dezinformării. Însă minciuna are picioare scurte. Iar minciuna ticăloasă e chiar oloagă, deci nu va ajunge niciunde”, a scris, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu: AUR este, din nou, ținta DEZINFORMĂRII. Minciuna ticăloasă nu va ajunge niciunde”

  1. FELICITĂRI, DOMNUL CLAUDIU, AȚI SCRIS ÎN ACEASTĂ SCRISOARE TOT, EXACT CUM STAU LUCRURILE ÎN PARTIDUL AUR.
    CINE VREA SĂ ÎNȚELEAGĂ, O FACE IAR CEILALȚI NU TREBUIE BĂGAȚI ÎN SEAMA, SUNT ATÂT DE MICI ȘI NESEMNIFICATIVI.
    LUPTAȚI ÎN CONTINUARE, SUNTEM CU VOI.

  2. Ce ma deranjează e cât de greu am găsit textul comunicatului respectiv. Noroc cu site-ul rostonline.ro . Devine tot mai greu sa te informezi corect când toată presa e setata doar pe un scop, scop care sigur nu e informarea corecta.

Comentariile sunt închise.