Premierul ungar Viktor Orban promite creșterea sprijinului financiar pentru familii. „Fără copii nu există viitor!”

Ungaria alocă pentru susţinerea familiilor mai mult decât orice alt stat european, scopul fiind acela de a crea condiţiile ca familiile să-şi asume responsabilitatea de a avea copii, a spus, vineri, premierul ungar Viktor Orban.

În perspectiva viitoarelor alegeri, Viktor Orban a anunțat că dacă Fidesz va câştiga alegerile legislative din 3 aprilie, guvernul va extinde programul de susţinere a familiilor şi, în funcţie de performanţa economiei, ar putea chiar spori sprijinul financiar, informează agenția MTI, citată de Agerpres.

Orban a subliniat că obiectivul său personal este de a asigura îmbunătăţirea condițiilor  financiare pentru familiile cu copii, adăugând că „fără copii nu există viitor”.

„Vrem ca această ţară să le rămână moştenire copiilor noştri, nu copiilor unor străini. Nu vrem să devenim o ţară de imigranţi”, a subliniat premierul ungar.

Potrivit sursei citate, un sondaj publicat săptămâna trecută de institutul IDEA a indicat că Fidesz conduce în opţiunile de vot ale electoratului, devansând cu două puncte procentuale alianţa partidelor de opoziţie (39% dintre intenţiile de vot faţă de 37%), în timp ce un sondaj realizat în decembrie de acelaşi institut arăta cele două tabere la egalitate, fiecare cu un scor de 38%.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost