Secretarul general al OCDE, Mathias Cormann, de la Palatul Victoria: Extindeți certificatul verde pentru mai multe activități și profesii!

Secretarul general al OCDE, Mathias Cormann, aflat în vizită oficială în România, a susținut, vineri, o conferință de presă la Palatul Victoria, în cadrul căreia și-a exprimat dezamăgirea față de rata de vaccinare din țara noastră, recomandând extinderea certificatului verde pentru mai multe activități și profesii.

„Din păcate, România are una dintre cele mai mici rate de vaccinare din Uniunea Europeană, cu doar 41% din populaţie vaccinată cu schema completă. Pe măsură ce varianta Omicron se răspândeşte, eforturile de accelerare a vaccinării, în special în zonele rurale, trebuie să fie o prioritate imediată. Înţelegem provocările, înţelegem impactul dezinformării de către mişcarea anti-vaccinistă. Eforturile de a creşte încrederea în vaccinare prin transmiterea de informaţii şi conectarea la comunităţile care nu au acces la servicii, combaterea dezinformării sunt cu adevărat cruciale. Sugerăm ca România să ia în considerare extinderea implementării certificatului verde pentru mai multe activităţi şi poate pentru anumite profesii”, a spus secretarul general al OCDE, Mathias Cormann, potrivit Agerpres.

Secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Mathias Cormann, efectuează, vineri, o vizită oficială la Bucureşti.

La începutul acestei săptămâni Consiliului Organizaţiei a anunțat la deschiderea negocierilor de aderare cu România. Imediat, Guvernul României a salutat, printr-un comunicat de presă, această decizie.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Secretarul general al OCDE, Mathias Cormann, de la Palatul Victoria: Extindeți certificatul verde pentru mai multe activități și profesii!”

  1. Acest individ, Mathias Cormann este handicapat mintal sau asa este el? Acest ciudat a venit in Romania sa faca propaganda provaccinare?

Comentariile sunt închise.