Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre recomandarea OMS privind anularea restricțiilor de călătorie: Ficțiunea globală numită „certificat verde” se năruie pas cu pas

Certificatul verde, documentul care condiționează libertatea oamenilor în funcție de vaccinare sau testare, și-a dovedit ineficiența, până și Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) recunoscând că nu are nicio eficiență în oprirea transmiterii coronavirusului.

Într-un set de recomandări date publicității în 19 ianuarie, OMS precizează că interdicțiile de călătorie şi obligativitatea vaccinării pentru cei care trec frontierele nu au eficienţă în suprimarea propagării internaţionale a coronavirusului, a anunțat publicația LeFigaro, citată de News.ro.

Potrivit sursei citate, OMS recomandă „ridicarea sau relaxarea interdicţiilor legate de călătorii, pentru că acestea nu oferă o valoare adăugată şi contribuie în continuare la stresul social şi economic trăit de state”.

În replică, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a subliniat că anunțul OMS reprezintă un semnal că „ficțiunea numită certificat verde” se apropie de final.

„Ficțiunea globală numită „certificatul verde” se năruie pas cu pas. Până și OMS a propus renunțarea la restricții de călătorie. Mai clar de atât?”, a scris, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că partidul AUR s-a opus sistematic impunerii obligativității certificatului sanitar în România.

Știri pe acest subiect:

Fără certificat sanitar la muncă? AUR: Certificatul verde NU trebuie să existe deloc. Pașapoartele au sens la graniță, nu în interiorul unei țări!

FOTO/ Discriminați și la ghișeu? AUR solicită eliminarea certificatului sanitar la intrarea într-o instituție publică

Certificatul sanitar, pe ordinea de zi la Camera Deputaților. PNL cere urgentarea dezbaterilor. Ciolacu (PSD): Certificatul sanitar, prioritar pentru coaliție. AUR se opune

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), mesaj ferm ÎMPOTRIVA certificatului sanitar și vaccinării obligatorii

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost