UPDATE/ Victorie importantă pentru Novak Djokovic! Instanţa a REVOCAT anularea vizei de către autorităţile australiene. Ministrul imigrației o poate anula din nou

ACTUALIZARE ORA 09:00

Consilierul guvernamental Christopher Tran a anunțat că ministrul imigrației, Alex Hawke, va analiza dacă își va exercita o prerogativa personală prin care poate anula viza lui Novak Djokovici, anunță Reuters.

Aceasta înseamnă că, odată ce prima decizie privind viza lui Djokovic este revocată, Hawke ar putea să o anuleze din nou.

Judecătorul Kelly a precizat că, dacă ministrul ia decizia de a-i retrage viza, atunci Djokovic nu se va putea întoarce timp de trei ani în Australia. Judecătorul a adăugat că se așteaptă să fie „informat în avans pe deplin” dacă va fi solicitat pentru procedurile viitoare.

Știrea inițială

Instanţa a revocat, luni, anularea vizei de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului Novak Djokovic, anunță agențiile de presă internaționale.

Judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului modnial din circuitul ATP, transmite Reuters, citată de Hotnews.

Astfel, judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată.

Kelly a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost