Actrița Carmen Tănase, despre menținerea restricţiilor: Este un mijloc de a ţine populaţia în șah. Noi am rămas ultimii fraieri

Actrița Carmen Tănase consideră că menținerea restricțiilor constituie un mijloc de a ține populația în șah, fiind puțin probabil ca autoritățile române să elimine obligativitatea măștii în interior sau să renunțe la certificatul sanitar.

Carmen Tănase a comentat, la Antena3, posibilitatea ca autorităţile să ridice toate restricţiile impuse în contextul pandemiei.

„Nu, nu cred că se vor ridica. Când aveți totuși de gând să daţi drumul la teatre? Noi, de foarte multe luni de zile lucrăm cu 30% capacitatea sălii, ceea ce este crimă cel puţin pentru producătorii de teatre independenți.

În alte părți văd că nu mai e niciun fel de problemă. Nu prea mai sunt restricții, se înghesuie lumea peste tot în avioane, stații de metrou şi noi am rămas ultimii fraieri. Probabil că vor păstra masca în interior. Nu ştiu dacă vor renunța aşa repede la certificatul ăsta care nu aduce niciun folos. Este un mijloc de a ţine populaţia în șah. Dacă o să renunțe de tot la toate restricţiile, atunci am greșit eu şi m-aş bucura să fie aşa”, a spus actrița Carmen Tănase.

Potrivit acesteia, românii au dreptul să ştie cum au cheltuit autoritățile banii publici în perioada pandemiei.

„Normal ar fi să aflăm. Într-o ţară normală în care oamenii îşi cunosc drepturile ar trebui să ştie că au acest drept şi să-l ceară.

Vrem şi noi să ştim ce s-a întâmplat practic cu banii noștri, că despre asta este vorba. Aşa ar fi un cetăţean responsabil, că tot este cuvântul ăsta la modă.

Dar văd că noi bagăm capul în nisip. Nu ştiu dacă lăsăm la latitudinea celor care conduc să rezolve această treabă nu ştiu dacă o vor rezolva”, a mai spus actriţa Carmen Tănase.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost