BOMBĂ! În prim plan sunt profiturile, securitatea produselor și sănătatea oamenilor sunt în plan secund

Project Veritas aruncă bomba! Toată campania de vaccinare actuală are legătură cu banii, foarte mulți bani, sute de milioane de dolari încasate doar de FDA (Food and Drug Administration), Agenția americană care se ocupă cu securitatea alimentelor și medicamentelor.

Cei de la Project Veritas au dat publicității o înregistrare cu camera ascunsă în care un oficial al FDA cu peste 20 de ani de lucru în cadrul agenției americane, Christoper Cole, face dezvăluiri senzaționale:

– Biden vrea să vaccineze cât mai mulți cetățeni americani, așa că va trebui să ne facem un vaccin anual. Încă nu a fost anunțat formal pentru că nu vor să enerveze lumea, dar va fi anunțat la un moment dat. În anumite cercuri s-a discutat acest lucru, dar încă nu s-a dezbătut la posturile TV.

 – Companiile farmaceutice, cele alimentare, cele care produc vaccinuri ne dau sute de milioane de dolari anual pentru a angaja și a-i păstra angajați pe cei ce trebuie să le revizuiască și să le aprobe produsele lor.

– Odată ce vaccinarea anuală va fi obligatorie, marile companii farmaceutice vor obține venituri garantate an de an.

Despre vaccinul pentru copii

Doar din ce am auzit până acum FDA nu are cum să nu aprobe vaccinul pentru copii.

Cred că va fi un proces gradual, școlile vor condiționa prezența în sălile de clasă de vaccinare.

Jurnalist: De ce credeți că copiii sub 5 ani au nevoie de trei doze de vaccin?

Din același motiv pentru care și noi avem nevoie de a treia doză. A treia doză îți întărește sistemul imunitar și apoi va fi un vaccin anual, exact ca vaccinul antigripal.

Jurnalist: Pentru copiii mici?

Pentru toată lumea.

Jurnalist: Deci și pentru cei mici?

Probabil. Asta e o chestiune de viitor, încă nu suntem siguri, avem nevoie de mai multe studii.

Jurnalist: Ați fost subiect de discuție în ultima vreme..

Da, acum suntem în proces de aprobare.. Se lucrează la aprobarea vaccinului pentru copiii sub cinci ani. Nu sunt complet de acord cu procedura FDA.

Jurnalist: Cum adică nu sunteți de acord cu procedura?

Adică ei încă nu au toate testele complete.  Sunt de acord cu faptul că e important să vaccinăm copiii mici. Dar nu poți asigura părinții că totul va fi bine în măsura pe care ți-ai dori-o. Inițial se dă o autorizație de folosire de urgență pentru toate grupurile de vârstă pentru că e mai ușor de obținut. Apoi trebuie obținută aprobarea pentru fiecare grup de vârstă separat, conform unor studii.

În prezent toate vaccinurile au o autorizație de folosire de urgență. Asta înseamnă că eficacitatea datelor nu trebuie să fie la fel de ridicată ca în cazul celor aprobate definitiv. Standardul pentru o autorizare de folosire de urgență este ca beneficiile să fie mari decât riscurile.

Jurnalist: Credeam că copiii cu vârsta între șase luni și patru ani nu sunt afectați…

Așa este, dar pentru că e vorba de COVID, vaccinurile au autorizație de folosire de urgență.

Jurnalist: Câți bebeluși au participat la teste?

Nu știu, nu mai uitat la date. Niciodată nu se știe. Există tot timpul riscul unor efecte secundare pe termen lung, mai ales în cazul tinerilor.

Despre vaccinarea femeilor gravide

E greu de găsit femei gravide care să participe la aceste studii într-un număr suficient de mare pentru ca studiile să fie relevante. De aceea încă nu s-au făcut studii suficiente pentru gravide.

Despre eficacitatea vaccinului Pfizer

Jurnalist: Am citit unele studii care au concluzionat că două doze de vaccin Pfizer nu sunt efective.

Așa e, nu au fost atât de efective pe cât ne așteptam să fie.

Când cei de la Project Veritas au contactat FDA pentru un punct de vedere, cei de la Agenția americană care se ocupă cu securitatea alimentelor și medicamentelor au declarat că „persoana care apare în înregistrări nu se ocupă cu chestiuni legate de vaccinuri și nu reprezintă punctul de vedere al FDA”.

Sursa: Project Veritas

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost