„Calea spre credință”, campanie umanitară inițiată de jurnalistul Mihai Căldăraru

Jurnalistul Mihai Căldăraru, director general al Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului, a inițiat campania umanitară „Calea spre credință”.

Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv copiilor proveniți din medii vulnerabile. Beneficiarii campaniei umanitare vor primi daruri (alimente, produse de igenă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată, a anunțat organizatorul.

Campania se desfășoară în perioada 22-23-24 aprilie 2022 la Catedrala Metropolitana din Iasi (Sf. Paraschieva), Mănăstirea Prislop din Hunedoara (Sf. Arsenie Boca) și Mănăstirea Bistrița din Vâlcea (Sf. Grigorie).

„Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”, a declarat Mihai Căldăraru, notează Jurnalul Bucureștiului.

De altfel, chiar la începutul lunii februarie a.c., Mihai Căldăraru a oferit 50 de pachete cu alimente persoanelor defavorizate.

„Fă o prăjitură sau o plăcintă și du-o la o casă de copii sau la un azil de bătrâni, strânge jucariile cu care copilul tău nu se mai joacă și donează-le unor copii institutionalizați, cumpară o duzină de andrele și mohair pentru bătrânele de la căminul din apropierea locuinței tale sau fă orice altceva crezi că le-ar bucura, măcar puțin, sufletele însingurate. Iți garantez că bucuria ta va fi cel puțin comparabilă cu a lor”, spune jurnalistul Mihai Căldăraru.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost