Până și regimul autoritar din Iran condamnă măsurile extreme luate de Trudeau împotriva propriilor cetățeni

Secretarul general al Înaltului Consiliului pentru Drepturile Omului din Republica Islamică Iran, Kazem Gharibabadi, a condamnat suprimarea protestelor pașnice din Canada.

Protestatarii pașnici din așa-numitul tărâm al libertății sunt reduși la tăcere și ghiciți ce? Nimeni nu îndrăznește să vorbească despre încălcările flagrante ale drepturilor omului care au loc zilnic în Canada. Probabil că și criticii au fost reduși la  tăcere!”, a scris Gharibabadi pe contul său de Twitter luni. (IRNA)

Protestatarii împotriva dictaturii medicale au ocupat centrul capitalei federale, Ottawa, la data de 29 ianuarie 2022. Justin Trudeau, premierul Canadei, a fost evacuat într-o locație secretă și a refuzat să discute cu aceștia.

La data de 15 februarie 2022 acesta a declarat stare de urgență în Canada pentru a ajuta forțele de ordine să deblocheze punctele de trecere a frontierei, precum și să elibereze centrul orașului Ottawa, capitala federală, ocupat de participanții la marșul împotriva dictaturii medicale.

Măsurile luate de forțele de ordine au fost extreme, protestatarii pașnici fiind bătuți și arestați. Doar în cursul zilei de duminică au fost arestați 191 de protestatari.

Pe același subiect:

 

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Până și regimul autoritar din Iran condamnă măsurile extreme luate de Trudeau împotriva propriilor cetățeni”

  1. Cu astfel de minciuni şi falsuri n-o să ajungeţi departe.

    În Canada suntem 90% din populaţie vaccinaţi.
    Acea mică minoritate de 10% de nevaccinaţi or fi ei «tari în gură», dar, din păcate pentru ei, marea majoritate a populaţiei nu sunt de partea lor, chiar dacă Justin Trudeau şi politicienii canadieni nu a fost întotdeauna constanţi.
    Marian Costache
    Montréal, Canada

  2. Canada a devenit o tara dictatoriala unde drepturile si libertatile nu mai exista,de facto. Acolo este nevoie de o revolutie pentru reinstaurarea democratiei.

Comentariile sunt închise.