VIDEO | Cristian Terheș: „Justin Trudeau și guvernul său trebuie să fie izolați de comunitatea internațională democratică”

Într-un discurs pe care Cristian Terheș, eurodeputat din partea PNȚ-CD, l-a ținut în plenul Parlamentului European acesta s-a referit la măsurile extreme luate de  premierul Justin Trudeau împotriva propriilor cetațeni care luptă împotriva dictaturii sanitare pe care acesta a instituit-o în Canada:

„Comunitatea internațională ar trebui să izoleze regimul autoritar a lui Justin Trudeau pentru a-și arăta repulsia față de acțiunile sale tiranice împotriva protestatarilor pașnici, care au fost călcați în picioare în timp ce copiii au fost bătuți de forțele de ordine. Astfel de scene amintesc de China, al cărei guvern se pare că vrea să-l imite Trudeau, nu de democrațiile occidentale.

Trudeau și guvernul său federal trebuie tratați ca un paria pentru a arăta că suspendarea libertăților civile și violența asupra protestatarilor pașnici nu este niciodată acceptabilă.

Sunt alături de canadieni în lupta lor pentru libertate.”

Sursa: Europe Diplomatic

Reamintim că în urmă cu o săptămână Justin Trudeau a declarat stare de urgență în Canada pentru a ajuta forțele de ordine să deblocheze punctele de trecere a frontierei, precum și să elibereze centrul orașului Ottawa, capitala federală, ocupat de participanții la marșul împotriva dictaturii medicale.

Pe același subiect:


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „VIDEO | Cristian Terheș: „Justin Trudeau și guvernul său trebuie să fie izolați de comunitatea internațională democratică””

  1. Fraţilor, v-aţi pierdut minţile !?
    Ce treabă aveţi voi şi acest Cristian Terheş cu Canada ?!
    Din păcate, spuneţi minciuni şi minţiţi, şi voi şi aceasta panaramă de Cristian Terheş.
    Sursa voastră din Canada v-a minţit şi vă minte.
    Mai mult, Justin Trudeau a avut şi are 90% din populaţie de partea sa.
    Poliţia canadiană a făcut o treabă impecabilă. Cinste lor!
    Marian Costache
    Montréal, Canada

  2. Romania trebuie sa-si recheme ambasadorul din Canada. Romania nu trebuie sa aiba relatii diplomatice cu un stat nazist.

Comentariile sunt închise.