Președintele Iohannis convoacă Consiliului Suprem de Apărare a Țării abia săptămâna viitoare. Reacția copreședintelui AUR, senatorul Claudiu Târziu

Chiar dacă războiul din apropierea României, declanșat după ce Rusia a atacat Ucraina, devine tot mai mult o amenințare și pentru siguranța țării noastre,  președintele Klaus Iohannis nu s-a grăbit să convoace Consiliului Suprem de Apărare a Țării, următoarea ședință fiind anunțată pentru săptămâna viitoare.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 1 martie 2022, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

Evoluțiile privind situația de securitate euroatlantică în contextul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei și implicațiile pentru România;

Măsurile pentru gestionarea integrată a unui eventual flux masiv de refugiați/persoane strămutate pe teritoriul național, în contextul securitar internațional.

În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”, a anunțat, vineri, Administrația Prezidențială.

Replica copreședintelui AUR, senatorul Claudiu Târziu, nu a întârziat să apară.

„Vi se pare normal ca absentul Iohannis să nu considere o urgență convocarea Consiliului suprem de Apărare a Țării, care se va întruni abia pe 1 martie”, a scris, vineri, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele Iohannis convoacă Consiliului Suprem de Apărare a Țării abia săptămâna viitoare. Reacția copreședintelui AUR, senatorul Claudiu Târziu”

  1. Simplu , domnule , din anul 2017 , nu a mai fost public pe site CSAT , nici un raport , sunt doua concluzii : sau Presedintele in cauza nu a fost interesat de publicare site CSAT , privind informarea de bine , de rau , mai buna sau mai putin buna a situatiei interne si externe , a simplului cetatean ” turmentat ” de ” analizele media , referitor la ” NATIUNE ” , vorba lui Prisatanda , ( avand in vedere ca CSAT este forul suprem de Siguranta Nationala ” SAU AVEM UN CSAT DE FORMA CA MAREA MAJORITATE A INSTITUTILOR NEFUNCTIONALE ALE STATULUI RECTE : JUSTITIE , MINIST.PUBLIC , COMISII PARLAMENTARE , PARLAMENT , ETC , TOATE ” CU CAPUL PLECAT LA DECIDENTUL INTERN SI EXTERN ” IN FUNCTIE DE INTERESUL DE GRUP ECONOMIC-FINANCIAR EXTERN SI INTERN ” PRIN ALESII POPORULUI ” PE PRINCIPIUL ” , ” CE MAI ESTE DE FURAT SA AM SI EU PARTEA MEA SI SIGURANTA MEA MATERIALA VIITOARE ” . DAR SUNT CONVINS CA DANSII LA NIVEL DE PIRAMIDA DECIDENTA STIU MAI BINE CE MAI ESTE DE FURAT SI CUM SA SE PROTEJEZE , RECTE CAZUL ” MICULA ” , CU 445 milioane euro, din REZERVA NATIONALA , pe contracte cu ROMARM, OARE ACEASTA PRESUPUSA FRAUDA NU ESTE DE ANALIZA CSAT ? dAR CINE CONDUCE SI CSAT SI DECIDE IN CSAT , GHICI CUPERCA ZBURATOARE , AVION CE E ? Acum ” vin rusii ” restul ADEVARATELOR INFRACTIUNI CU ” TUNURI GRELE NATIONALE ” se vor pierde pe parcurs ca din ‘ 89.

Comentariile sunt închise.