„Pune totul la îndoială” – Despre propaganda de proporții epice a Occidentului în favoarea Ucrainei

Pune totul la indoială, nu crede nimic din ceea ce vezi sau citești în aceste zile.

Majoritatea oamenilor nu au experiență cu dezinformarea și propaganda care însoțesc orice război pentru că nu avut niciodată de a face cu așa ceva. Fiecare tabără are o agendă.

Presa americană corporatistă apără interesele SUA în Ucraina. Totul este o operațiune de propagandă masivă coordonată de Departamentul de Stat al SUA și comunitatea de informații din SUA. Tot ce se transmite pe micile ecrane – poze, clipuri video, mesaje audio – sunt transmise pentru a forma un curent favorabil uneia dintre tabere în concordanță cu interesul SUA. Același lucru s-a întâmplat și în trecut în operațiunile din Irak, Libia, Egipt etc.

Este extrem de ușor să devii victimă a acestui război psihologic menit să manipulezele opiniile.

Neoconservatorii, agenții de promovare ai războiului care lucrează în numele Partidului Unic și al intereselor globaliste colective, sunt toți uniți în acest efort.

Din păcate, aproape tot ce este transmis de media corporatistă face parte dintr-o bătălie pentru mintea ta. Scopul este de a crea o profeție care se va împlini.

Acesta este motivul pentru care oamenii care sunt familiarizați cu aceste tipuri de tactici devin rezervați atunci când bătăile de tobe devin tot mai puternice.

Casa Albă reprezintă efortul globalist și tot ce face face pentru a-și atinge scopurile. Pentru aceasta e nevoie de un scenariu, de o narațiune, de o „poveste bună”, în care globaliștii sunt eroii. În esență, bătălia este pentru mintea ta:

”În cele din urmă, scopul sancțiunilor noastre este de a face din aceasta un eșec strategic pentru Rusia și hai să definim puțin ce înseamnă asta. Succesul strategic în secolul 21 nu se referă la o acaparare fizică a teritoriului, asta a facut Putin.

În acest secol, puterea strategică este din ce în ce mai mult măsurată și exercitată de puterea economică, de sofisticarea tehnologică și de o poveste bună – cine ești, care sunt valorile tale, poți atrage idei, talent și bunăvoință? Și fiecare din acești parametri va fi un eșec pentru Rusia.” (Casa Albă)

Totul în războiul modern este poveste. Puneți totul la îndoială. Poveștile celor 13 paznici de pe Insula Șerpilor care i-au spus navei navale rusești să plece a fost o minciună, de fapt s-au predat. Pilotul de avion devenit cunoscut ca „fantoma Kievului”, doamna cu semințele de floarea soarelui etc., acum toate sunt recunoscute ca minciuni și propagandă. Și nu vă așteptați ca propaganda și minciunile să se oprească, pentru că nu se vor opri. Pentru că ținta războiului psihologic este mintea ta.

Zelensky luptă pe linia frontului împotriva trupelor rusești:

De fapt fotografiile sunt din septembrie 2021 în timpul inspecției graniței cu Rusia de către Zelensky:

Sursa: ZeroHedge


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „„Pune totul la îndoială” – Despre propaganda de proporții epice a Occidentului în favoarea Ucrainei”

  1. Am trait unii dintre noi , propaganda din 89 , televizata , atunci infaptuita de ambele blocuri militare care astazi sunt in conflict si rusii si americanii, cu ” securstii care infecteaza fantanile , etc, cu tot ceea ce a fost atunci ” a fost primul exercitiu mediatic , de cum se poate destabiliza un stat , cu consecinte care le vedem si astazi dupa 30 de ani , mai mult am fost singurul ” stat comunist ” cu o lovitura de stat ” mascata cu o revolutie ” . Dar ceea ce nu au reusit turcii cu ” pasalacul ” , acum sute de ani , rusii cu ” comunismul ” acum zeci de ani , au reusit americanii cu blocul NATO , sa transforme toata Europa in ” PASALAC ” la interesul militar si econmic al lor . Acum toata Comunitatea Europeana , plateste ” darul de 500 mil euro ” , armament si altele la americani , pentru ” sponzorizare conflict Ukraina ” dar , dupa dpua razboaie mondiale pe teritoriul EUROPEI , in care americanii s-au imbogatit de doua ori si au supravituit ca stat consumator , dupa doua crize mondiale , SA FIM ATAT DE PROSTII CA EUROPENI SA LE DAM PRILEJUL PENTRU AL TREILEA RAZBOI MONDIAL SI IESIREA DIN CRIZA LOR DE CONSUM PE SACRIFICIUL POPULATIEI EUROPENE , SUB LOZINCA ” APARARII MARII DEMOCRATIEI MONDIALE PROMOTOR SUA ” , LOZINCA VEHICULATA PE ANUMITE POSTURI MEDIA ROMANE SPONSORIZATE DE FINANTA GLOBALA AMERICANA . PAI DACA ATAT VOM PUTEA ATAT SIGUR VOM FACE SUB ” LOZINCA – APARARII DEMOCRATIEI MONDIALE PRIN REPREZENTANTUL SAU GALACTIC SUA. ” Cu respect pentru ” DEMOCRATIA MONDIALA ” AM AVUT ,AVEM SI ” SOCIALISMUL MONDIAL LA FEL DE BENEFIC ” MEREU ESTE UN ” BINE MATERIAL ” NUMAI IN FOLOSUL ” ALESILOR ” SI UN ” RAU MATERIAL ” NUMAI IN FOLOSUL ” TURMENTATILOR ” ASTIA MULTI SI ” PROSTI ” ca la Lapusneanu.

  2. Numai un naiv ar crede că după ce presa a mințit mereu până acum n-ar fi și acum direcționată spre ceva anume. Mult circ și pâine și cu ucraina asta.

Comentariile sunt închise.