Varujan Vosganian: NU trebuie să tolerăm o nouă prelungire a stării de alertă, cu toate ilegalitățile și absurditățile ce o însoțesc. Prea destul!

Scriitorul și fostul parlamentar Varujan Vosganian a făcut un apel pentru încetarea stării de alertă în care se găsește România de doi ani de zile, spunând că nu trebuie să mai acceptăm prelungirea acesteia.

„Faptul că în ultimele zile atenția ne-a fost îndreptată către evenimentele din Ucraina nu înseamnă că atitudinea noastră nu e la fel de fermă în ce privește încetarea stării de alertă.

La începutul lui martie se împlinesc doi ani de când trăim într-o permanentă stare de ilegalitate, prin restrângerea dacă nu chiar interzicerea unor drepturilor fundamentale. Pentru asemenea experimente pe cât de absurde pe atât de eșuate cred că doi ani e prea destul. La începutul lui martie nu trebuie cu nici un chip să tolerăm o nouă prelungire a stării de alertă, cu toate ilegalitățile și absurditățile ce o însoțesc”, a scris, duminică, pe Facebook, scriitorul și fostul parlamentar Varujan Vosganian.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Varujan Vosganian: NU trebuie să tolerăm o nouă prelungire a stării de alertă, cu toate ilegalitățile și absurditățile ce o însoțesc. Prea destul!”

  1. De asemenea si procuratura are atentia indreptata spre Ucraina? De Arafat, ,Citu si toata gasca lor cine se ocupa?

Comentariile sunt închise.