VIDEO | Bill Maher: „Parcă-l aud pe Hitler când vorbește Trudeau”

Bill Maher, realizatorul emisiunii Real Time with Bill Maher de pe HBO, este un alt simpatizant al stângii care s-a trezit la realitate.

În timpul emisiunii de vineri, acesta a ținut să-și clarifice poziția:

„Să clarificăm asta. Nu eu m-am schimbat, ci stânga, care acum este formată dintr-un mic contingent care a înnebunit și un contingent mare care refuză să-i tragă de mânecă. Dar îi trag eu de mânecă. De aceea sunt un erou la Fox News (post TV de dreapta din SUA, n.n.) zilele acestea. Ceea ce arată cât de mult s-a tâmpit stânga, pentru că dacă ar fi rațională, m-ar fi făcut erou în mass-media lor.”

Apoi a discutat și despre protestul împotriva dictaturii medicale a premierului Justin Trudeau care e în plină desfășurare în Canada.

Pentru a înțelege contextul, trebuie să menționăm că, într-un interviu acordat săptămâna trecută unui post TV din Quebec, provincia vorbitoare de limbă franceză a Canadei, Justin Trudeau a declarat, printre altele, următoarele:

„Vom pune capăt acestei pandemii continuând cu vaccinarea. Vom face tot posibilul să-i convingem pe oameni să se vaccineze.

Dar există și o parte a populației care este categoric împotriva vaccinării. Ei nu cred în știință/progres și sunt foarte adesea misogini și rasiști. Este un grup foarte mic de oameni, dar sunt extrem de vocali și ocupă ceva spațiu.

Noi, ca lideri și noi, ca țară, trebuie să facem o alegere: îi tolerăm pe acești oameni? Peste 80% din populația Quebecului și-a făcut datoria și s-a vaccinat. Evident că nu ei sunt problema.”

Referindu-se la interviul de mai sus, Bill Maher a comentat:

„Vreau să spun, Justin Trudeau… Vreau să spun, am crezut că este un tip grozav, apoi am început să citesc ce a spus – asta a fost acum câteva săptămâni, a fost – sau poate că a fost în septembrie, dar vorbea despre oamenii care refuză să se vaccineze. A spus despre ei că „nu cred în știință… că sunt adesea misogini, adesea rasiști”.

Nu, nu sunt….

A spus că aceștia „ocupă ceva spațiu” și că, de aceea, trebuie să „facă o alegere” în calitatea sa de lider de țară, „îi tolerăm pe acești oameni?” Cum adică îi tolerează? Acum sună ca Hitler. Și recent, el a mai spus despre ei că au „viziuni inacceptabile”.

Tot pe subiect, vă invităm să citiți și interviul acordat de Bill Maher cu o zi înaintea debutului sezonului actual al emisiunii sale de pe HBO.

Sursa: Zerohedge


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost