Jurnalistul Adrian Onciu: Există destul de multe similitudini între pandemie și război. Dacă suntem îngroziți, putem accepta absolut ORICE

Există destul de multe similitudini între pandemie și război, printre acestea, remarcându-se exacerbarea sentimentului de frică, cu ajutorul mass-media, avertizează jurnalistul Adrian Onciu (Opoziția.net), într-un editorial intitulat Vânătoarea.

Redăm integral, cu acordul autorului, editorialul:

„VÂNĂTOAREA / Există destul de multe similitudini între pandemie și război. Printre acestea, exacerbarea sentimentului de frică (cu ajutorul mass-media) iese în evidență.

Dacă suntem îngroziți, putem accepta absolut ORICE. E pentru siguranța noastră. ”Vin rușii!”, chiar dacă nu se bazează decât pe niște supoziții de-ale Pentagonului, reprezintă cheia de boltă a propagandei de război.

Picat la țanc după doi ani de pandemie, războiul a urmat aceeași logică. Același fir epic. Cineva, un piroman, a venit și a dat foc. A aprins fitilul, după ce ani întregi a depozitat canistrele cu benzină. Apoi același piroman a venit să stingă incendiul. Cu niște costuri imense, pe care le plătim cu toții.

Știți despre ce piroman vorbesc. Nu-i nevoie să-l numesc.

Acum Big Pharma s-a retras la umbră, să-și numere în liniște banii. Captura de război anti-Kovid. A intrat pe teren Industria de Armament. Categoria grea, cum ar veni.

Specialiștii din spitale au luat o binemeritată pauză, după doi ani foarte dificili, extenuanți. Au fost înlocuiți, foarte repede, de experții militari. În rest, e garnitura cu care ne-am obișnuit: mass-media, influensări, politicieni. SISTEMUL, cu alte cuvinte.

De la Wuhan, la Donbas. O aruncătură de băț. Aceeași scenă, aceeași regie și (aproape) aceeași actori. Un film prost, o dramă de categoria C, care se joacă după un scenariu de la Hollywood adaptat zilnic, în funcție de situația de pe teren.

Între timp, au început să circule pe internet listele negre cu ”băieții lui Putin”. Admiratorii. Dacă nu-i execută Justiția, sumar, măcar opinia publică să-i linșeze. Avem modelul patentat în pandemie. Daniel Funeriu ar putea fi numit președintele Instanței Supreme de Război Antipropagandă Kremlin. Nici nu-i nevoie de avocați. Sentințele pot fi pronunțate și executate în regim de urgență. Noaptea, după blocuri.

Demn de remarcat este că aparatul propagandistic globalist simpatizează la maximum cu patrioții din Ucraina. La fel, vedem numeroși „patrioți” de-ai noștri gata să-și dea viața pe frontul din Kiev. Deși până mai ieri își ștergeau bocancii cu tricolorul românesc.

Sunt „patrioți” adevărați, dar doar pentru alții. „Ucraina e România!”, răcnea la televizor un astfel de „patriot”, care nu contenește să atace tot ce-nseamnă neamul românesc: familie, înaintași, tradiții, Biserică”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Jurnalistul Adrian Onciu: Există destul de multe similitudini între pandemie și război. Dacă suntem îngroziți, putem accepta absolut ORICE”

  1. Corect , amandoua au fost si sunt declansate cu un prim scop , profitul financiar in ” buzunar ” corporatii mondiale ” , la pandemie : materiale sanitare , vaccinuri , etc, la ” Operatiunea Ukraina ” , energie , gaze , petrol dar fata de operatiunea ” Covid ” , un element nou ” armament ” , 2 MILIARARDE EURO , inainte de declansare actiune , 450 MILIOANE EURO, in prezent . Partea secundara de la caz la caz : SCHIMBAREA POLITICA SI INFLUENTA POLITICA PE TERMEN MEDIU SI LUNG CU TOATE CONSECINTELE ECONOMICE POLITICE SI SOCIALE IN FAVOAREA BLOCURILOR MILITARE SI CORPORATIILOR MONDIALE .Aici de la caz la ca se mentine ” starea de frica si panica la nivel regional , ca in 89 in Romania ( PRIMA ASA ZISA REVOLUTIE MEDIA -EXPERIMENTUL NR.1) ” tot prin canale media , PENTRU DECLANSAREA ASA ” ZISELOR REVOLTE SOCIALE ” , motivate in curand prin degradrea starii sociale , economice , politice , in primul rand a tarilor din flancul ” estic ” , dar sunt semanle chiar tari din flancul vestic , de la caz la caz in functie de impactul de degradare economic si social al ” populatiei ” respective . Cine vor castiga din acest conflict , ca la ” opertiunea Covid si alti virusi ” , Tarile neutrale : Orientul Mijlociu , China , Elvetia in Europa , tarile din Asia Centrala , Africa de Sud , etc, de la caz la caz . PATIMA ” CREDULILOR ” NASTE ” MONSTRII ” IN CREDINTA LOR. Nu am spus-o eu , a spus-o sub alta forma analitica , altii in ” TEORIA INFORMATIEI „

Comentariile sunt închise.