„Să nu ne uităm eroii! 30 de ani de la războiul ruso-român de pe Nistru”. Eveniment organizat de senatorul Claudiu Târziu, miercuri, la Palatul Parlamentului

Miercuri, 2 martie, la Palatul Parlamentului are loc evenimentul „Să nu ne uităm eroii! 30 de ani de la războiul ruso-român de pe Nistru”.

Evenimentul este organizat de copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, în calitate de președinte al Comisiei pentru Românii de Pretutindeni din Senat.

„La împlinirea a trei decenii de la începutul conflictului româno-rus din regiunea transnistreană, organizez astăzi, în calitate de președinte al Comisiei pentru Românii de Pretutindeni din Senat, dezbaterea cu titlul „Să nu ne uităm eroii! 30 de ani de la războiul ruso-român de pe Nistru”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Român de Studii și Strategii, Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române și Asociația Răsăritul Românesc din Chișinău și va avea loc la Palatul Parlamentului, începând cu ora 14.00. Vor fi prezenți reprezentanți ai mediului academic și militar, oameni politici, jurnaliști și lideri de opinie din ambele state românești”, a anunțat, miercuri, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Să nu ne uităm eroii! 30 de ani de la războiul ruso-român de pe Nistru”. Eveniment organizat de senatorul Claudiu Târziu, miercuri, la Palatul Parlamentului”

Comentariile sunt închise.