Zeci de mii de decese atribuite gripei chinezești au fost șterse din statisticile CDC

Statisticile CDC, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA, conțineau aproximativ 853.000 de decese cauzate de gripa chinezească. Peste noapte numărul acestora a scăzut cu aproximativ 72.000 de decese.

Datele despre decese au fost ajustate după rezolvarea unei erori logice de codare. Acest lucru a dus la scăderea numărului de decese în toate categoriile demografice”, scrie pe site-ul CDC.

În cazul minorilor, numărul deceselor au scăzut cu aproximativ 24%. Dacă înainte de corectare erau înregistrate 1.755 decese în rândul celor sub 18 ani, acum sunt înregistrate 1.399 decese, adică o scădere de 416 decese.

Trebuie amintit că autoritățile americane folosesc aceste statistici în campania de vaccinare anti COVID. Chiar și acum sunt pline canalele mass media de reclame prin care se recomandă vaccinarea copiilor, inclusiv a celor celor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Asta cu toate că datele sunt clare, copiii nu au de ce să se teamă de acest virus, sistemul lor imunitar fiind extrem de eficient în cazul gripei chinezești.

Sursa: Zerohedge


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost