Dan Negru: Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!

Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva, spune, într-un mesaj transmis pe Facebook, cunoscutul prezentator de televiziune, Dan Negru.

„Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool.

O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să incerce și cu „Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. „Alungă spiritele rele” mi-a spus. Cand i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat.

Ăștia suntem… Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!”, a scris, pe Facebook, Dan Negru.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dan Negru: Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!”

  1. La asemenea vremuri , asemenea ” guru ” indieni , in cazul in speta , nu doresc sa ma refer la alti ” guru ” penticostali sau de alta credinta , pentru a nu fi acuzat de ” discriminare religioasa ” si alte ” conotatii la moda religioasa , democratica de astazi ” .CREDINTA ESTE UN SINGURA IN D-ZEU , DACA SIMTI CA EXISTA SI CREZI IN D-ZEU ATUNCI FACI SINGUR IN FIECARE ZI IN CREDINTA TA SI NU IN ” GURU ” .Conotatiile privind ” CREDINTA IN D-ZEU ” prin aplicarea ei REFERITOR LA ” structura religioasa ” cu diferiti ” GURU ” DE MOMENT , diferiti ” PREZICATORI ” etc , tot ceea ce este la moda astazi si prinde ca orice ” trend de moda ” , este ca la ” POLITRUK ” un alt partid , cu un alt nume , dar cu acelasi scop ” CONDUCERE , PUTERE , MANIPULARE ” IN INTERES DE GRUP ” POLITRUK ” SAU ASA ZIS ” ACUM , RELIGIOS ” SIMPLU : UNA ESTE CREDINTA PE CARE DACA O AI O PRACTICI IN FIECARE ZI PRIN FAPTA , VORBA , ETC TA SI UNA ESTE ” ADERAREA ” LA GRUPUL RELIGIOS PENTRU ” AVANTAJUL TAU DE MOMENT ” , PLACERE , MATERIAL , ETC , CARE NU ARE NIMIC CU CREDINTA DOAR CU DORINTA TA ” DE A APARTINE UNUI GRUP ALES AL TIMPULUI TAU ” IN INTERSUL TAU PROPRIU , CA LA ” POLITRUK ” .Am ” desfiintat ” comunismul in 89 , asa zis , si alegem acum ” copii lui ” sub forma ” de guru ” religios , ADICA ALTA FORMA DE ” AUTOCRATIE ” DAR ACUM BAZATA PE ” CREDINTA IN GURU ” MAI PROSTII CA NOI NICI CA MAI GASESTI . Cu respect pentru ” GURU ” in cauza si banii incasati pe PROSTIE . Ce ami insamantat asta culegem ” FAERISEI ” .

Comentariile sunt închise.