General rus: Moldova e următoarea țință a invaziei rusești

Armata rusă intenționează să stabilească controlul deplin asupra Donbasului și a Ucrainei de Sud și să asigure un coridor terestru către Crimeea, susține Rustam Minnekaev, comandant adjunct al Districtului Militar Central.

El a menționat, de asemenea, că preluarea controlului asupra Ucrainei de Sud va oferi trupelor ruse o altă ieșire în regiunea separatistă pro-rusă a Moldovei, Transnistria, care se învecinează cu Ucraina. Kievul se teme că acest lucru ar putea fi folosit ca rampă de lansare pentru noi atacuri.

La reuniunea anuală a Uniunii Întreprinderilor din Industria de Apărare din Regiunea Sverdlovsk, Minnekaev a declarat:

„Odată cu debutul celei de-a doua etape a operațiunii speciale, care a început în urmă cu două zile, una dintre sarcinile armatei ruse este de a stabili controlul deplin asupra Donbasului și a Ucrainei de Sud.

Acest lucru va oferi un coridor terestru către Crimeea, precum și un control al instalațiilor vitale ale forțelor militare ucrainene și al porturilor de la Marea Neagră, prin care produsele agricole și metalurgice sunt furnizate altor țări. Controlul asupra Sudului Ucrainei ne va permite crearea unei ieșiri către Transnistria, unde populația vorbitoare de limbă rusă este, de asemenea, oprimată.

Se pare că acum suntem în război cu întreaga lume, așa cum a fost în Marele Război Patriotic când toată Europa, toată lumea a fost împotriva noastră. Și acum e la fel, nu le-a plăcut niciodată Rusia”.

La începutul acestei luni, Kievul a susținut că un aerodrom din regiunea transnistreană este pregătit pentru a primi avioane și a fi folosit de forțele ruse pentru a deplasa trupe în Ucraina.

Aceste acuzații au fost respinse atât de Ministerul Apărării din Moldova, cât și de autoritățile din Transnistria.

Sursa: Express


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „General rus: Moldova e următoarea țință a invaziei rusești”

  1. DE CE TREBUIE SA FIE MOLDOVA O ” TINTA ” CONFORM PROPAGANDEI ” DEMOCRATICE NATO ” in cauza prin ” manipulatorii ” ei mediatici ” ASA ZIS NATIONALISTI ROMANI , ETC ” , daca acesta ” R,MOLODOVA ” este dependenta de siguranta sa nationala ca stat de urmatorele ” adevaruri , ALE ” TATUCULUI RUS ” DE CATEVA SUTE DE ANI ( CA IN UKRAINA )
    1. dependenta energetic , gaz rusesc .
    2.dependenta politic , prin ” reprezentatii alesii ” ai populatiei ruse ( majoritare aprox. 1. mil . de cetateni de etnie rusa inrerg. la votul asa zis ” democratic ” in Parlamentul Moldovean.
    3.dependenta economica privind asoceierea R. Moldova la pactul econimic rus.
    4.dependenta asa zis culturala ,istorica , sociala prin educatie de 100 de ani , privind ” apartenenta la cultura , traditia si istoria poporului rus ” SA NU UITAM CA IN 1944 cetatenii rusi mai putin sau mai mult ” evreii de origine rusa ” ii primeau cu flori ” pe eliberatorii rusii ” .
    5.Factorul subiectiv : care ” POLITRUK ” MOLDOVEAN , va accepata sa nu ” aiba el la masa infractionala internatinonala si europeana partea lui ” sub conducerea masei politice infractionale romane . .NICIODATA , sunt banii infractionalitatii politice de moment ” OLIGARHUL FINANCIAR ” AL MOMENTULUI CA LA RUSII , CARE NU VA RENUNTA NICIODATA LA ” BANII LUI CASTIGATI CINSTIT ” CA LA ROMANI .
    ATUNCI DE CE TREBUIE ROMANIA SI MOLDOVA SA FIE O TINTA PENTRU RUSII MOMENTULUI CAND ELE SUNT DEPENDENTE ENERGIETIC GAZE SAU PROCESARE PETROL ( RECTE RAFINARII IN ROMANIA ) DE ” HULITII ” RUSI . NICIODATA NICI RUSUL RECTE ” AMERICANULdemocratic ca in 1944 ” NU ISI DISTRUGE ” INVESTITIA LUI ” DOAR O ” ADOPTA ” LA MOMENTUL ” CRIZEI MONDIALE” .ATAT.

Comentariile sunt închise.