Începând din toamnă, în statul american New Jersey se introduc lecții de îndoctrinare sexuală începând cu clasa întâi

Elevii din școlile publice din New Jersey vor primi lecții legate de identitatea de gen în această toamnă, în conformitate cu noile reguli de educație sexuală care vor intra în vigoare în septembrie.

De la elevii de clasa a doua se așteaptă ca aceștia să cunoască „gama largă de moduri în care oamenii își exprimă genul și modul în care stereotipurile rolurilor de gen pot limita comportamentul”.

Aceste reguli au fost stabilite în 2020, dar implementarea lor a fost amânată pentru septembrie 2022.

Un district școlar din New Jersey a distribuit câteva exemple de lecții de educație sexuală. Astfel, pentru copiii de clasa întâi o asemenea lecție îi învață că deși au organe sexuale masculine e ok să simtă că sunt fete și viceversa, că deși au organe sexuale feminine e ok să se simtă că sunt baieți.

O altă lecție, intitulată „Mov, roz și albastru”, îi instruiește pe profesori să vorbească cu elevii lor de clasa întâi despre identitatea de gen, iar primul său obiectiv este ca elevii să poată defini „genul, identitatea de gen și stereotipurile de gen”.

Al doilea obiectiv al lecției este ca elevii să numească „cel puțin două lucruri pe care le-au învățat despre stereotipurile de gen și cum aceste lucruri pot afecta negativ oamenii de toate genurile”.

Identitatea de gen este acel sentiment de a-ți cunoaște genul. S-ar putea să te simți ca un băiat, s-ar putea să te simți ca o fată”, se arată în planul lecției. „S-ar putea să simți că ești un băiat, chiar dacă ai părți ale corpului despre care unii oameni ar putea spune că sunt de „fată” sau s-ar putea să simți ca ești o fată chiar dacă ai părți ale corpului despre care unii oameni ar putea spunea că sunt de „băiat”. „Și s-ar putea să nu simți că ești nici băiat, nici fată, dar că ești un pic din ambele. Indiferent cum te simți, ești perfect normal!

Un alt plan de lecție pentru elevii de clasa a doua, „Înțelegerea trupurilor noastre”, le spune profesorilor să-i instruiască pe elevi că „există unele părți ale corpului pe care în mare parte le au doar fetele și unele părți pe care în mare parte le au doar băieții”.

A fi băiat sau fată nu trebuie să însemne că ai acele părți, dar pentru majoritatea oamenilor așa sunt corpurile lor”, se arată în planul de lecție. „Majoritatea oamenilor au o vulvă și un vagin sau un penis și testicule, dar corpurile unora pot fi diferite. Corpul tău este exact ceea ce este potrivit pentru tine.

Obiectivele acestei lecții de clasa a doua includ ca copiii să poată „identifica cel puțin patru părți ale corpului” din organele genitale feminine și masculine, iar elevii să descrie „de ce este important pentru ei să cunoască numele corecte pentru organele genitale”.

Aminitm că statul american New Jersey este covârșitor de stânga, guvernator fiind Phil Murphy, membru al Partidului Democrat, partid din care face parte și actualul președinte senil al SUA, Joe Biden.

Sursa: Fox News


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost