Publicația rusească Pravda: Polonia și România, primele candidate pentru lovituri cu rachete Kalibr. O caută cu lumânarea!

Londra, prin faptul că a recunoscut legitimitatea loviturilor ucrainene asupra bazelor militare de pe teritoriul Rusiei, tocmai a justificat loviturile aeriene rusești asupra lanțurilor logistice din mai multe state NATO, care aprovizionează Kievul cu arme, scrie Pravda, citată de ȘtiriTVR.

„Polonia și România sunt primele pe lista celor care o caută cu lumânarea”, scriu rușii de la Pravda.

James Heappey, subsecretar de stat al Forțelor Armate britanice, a declarat pentru Radio Times că Ucraina are dreptul legal de a lovi baze militare de pe teritoriul Rusiei pentru a perturba logistica armatei ruse.

„Realitatea este că Ucraina era o țară suverană care trăia în pace, între granițele sale, când o altă țară a decis să violeze aceste granițe și să aducă aici 130.000 de soldați”, a comentat demnitarul de la Londra într-un interviu citat de presa britanică.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a afirmat că Rusia ar putea efectua lovituri militare asupra unor ținte de pe teritoriul mai multor state NATO care livrează arme regimului de la Kiev, pentru a le perturba logistica militară.

Țintele principale pentru rachetele Kalibr

Furnizorii activi de arme letale pentru regimul nazist de la Kiev sunt: Cehia, Polonia, Slovenia, Turcia, Germania, SUA. Mulți fac acest lucru neoficial, de ex. Bulgaria, notează sursa citată.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a spus că este puțin probabil ca negocierile de pace să fie eficiente dacă Kievul va continua să primească arme din alte țări.

Unde poate Rusia să lovească logistica și facilitățile militare occidentale?

Ar putea fi România, care ar putea invada acum Transnistria pentru a-și salva frații moldoveni de acolo, scrie publicația rusească Pravda.

Polonia este următoarea pe listă – această țară servește ca punct de tranzit pentru toate transporturile de arme din țările occidentale către Ucraina.

Aceste țări nu vor supraviețui unui atac cu rachete Kalibr nici fizic, nici mental. Ar fi într-adevăr un preludiu al celui de-Al Treilea Război Mondial, dar aliații SUA ar fi primii care îl vor pierde, deoarece se comportă greșit, notează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Publicația rusească Pravda: Polonia și România, primele candidate pentru lovituri cu rachete Kalibr. O caută cu lumânarea!”

  1. Este o realitate acum ” cautatul cu lumanarea ” , mai ales prin declaratiile iresponsabile ale clasei politice la nivel guvernamental , prin antrenarea permanenta a Romaniei de catre ” provocatorii ” Ukrainieni cat si a alti provocatorii ” occidentali ” intr-un conflict zonal care nu este al nostru , conflict care aduce mari beneficii ” pietei de armament ” si nici un beneficiu ” democratiei care apara drepturile cetatenului ” , se vede din Ukraina cat de aparate sunt aceste ” DREPTURI ” cu 5 mil . refugiati si zecii de mii de victime ” ale acestei noii afacerii la moda acum in Estul Europei , RAZBOIUL ” afacere intretinuta bine-inteles atat direct cat si la nivel de propfganda mass-media ” corifeilor razboiului in apararea democratiei , posturi mediatice care sunt sustinute pe banii adevaratii pentru propaganda acesta ( vezi falimentul CNN si sutelor de milioane ” pierdute ” anchetate acum de fiscul american ) . Acum cand numai exista nici o lege in Romania , decat cea a bunului plac de grup infractional , sa nu uitam ca avem totusi o lege in vigoare care explica cum, cand si de ce Romania poate intervenii intr-un conflict extern prin sprijin militar in speta armament , sa nu uitam ca CSAT decide aceasta interventie prin sprijin militar , sa nu utiam ca Presedinte CSAT este Presedintele tarii , iar decizia ii apartine in totalitate CONFORM LEGII deci axioma : DACA ACEST PRESEDINTE VA DORII SA NENOROCEASCA O TARA INTREGA CA ” YES-MEN ” AL AFACERISTILOR INTERNATIONALI CU ARMAMENT O VA FACE , INDFIRENT CU CE RISC PENTRU TARA , IN MOTIVATIA LOZINCA DE ACUM A ” APARARII DEMOCRATIEI SI DREPTURILOR OMULUI IN FATA INVAZIEI RUSE ” DAR sa nu uitam ca mentorii acestei propagande SUA si ANGLIA nu vor avea nici un conflict pe teriotoriul lor din contra vor intretine conflictul pe teritoriul ” NOSTRU ” pentru afacerea cu armament a lor .

Comentariile sunt închise.