UPDATE/ Jill Biden, întâlnire cu preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen

ACTUALIZARE ORA 13: 25

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen.

„Întâmpinarea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în România”, a notat, pe Facebook, președintele Iohannis, în dreptul unor imagini de la întâlnirea cu Jill Biden.

Știrea inițială

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, va avea, sâmbătă, o întâlnire cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, şi va vizita o şcoală publică din Bucureşti care găzduieşte elevi ucraineni refugiaţi, anunță Agerpres.

Jill Biden a ajuns în România, vineri, la Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, unde s-a întâlnit cu militarii americani şi ai NATO.

Vizita în România este parte a unei deplasări de patru zile pe care Prima Doamnă a SUA o efectuează în ţara noastră şi Slovacia pentru a sublinia angajamentul Statelor Unite pentru refugiaţii ucraineni.

Soţia preşedintelui SUA a scris pe Twitter că scopul călătoriei sale în cele două state este de „a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să îşi părăsească locuinţele din cauza războiului lui Putin”.

„De asemenea, voi vizita trupele americane şi voi exprima recunoştinţă pentru eforturile de ajutorare a ţărilor vecine şi a lucrătorilor umanitari”, a adăugat Jill Biden.

Prima Doamnă a Statelor Unite este însoţită în această călătorie de secretarul de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried. Din delegaţia care o va însoţi pe Jill Biden în România vor face parte, de asemenea, fostul ambasador american la Bucureşti (2009 – 2012) Mark Gitenstein, în prezent ambasadorul SUA la Uniunea Europeană, şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE/ Jill Biden, întâlnire cu preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen”

  1. Scopul vizitei este ” marketingul politic ” pentru sustinerea sotului Biden , prin tema ” multi cunoscuta ” a refugiatilor si a ajutorului dat lor . Poate ar fii bine sa se publice oficial si de ce banii a beneficiat si incasat real statul Roman , sau Polonez pe acesta tema -drama de ” marketing politic ” a ” Tatucului democratiei mondiale ” Poate doamna in cauza cu alta doamna in cauza putea sa viziteze si o scoala de copiii romani din mediul rural sau de copii handicapati sau de copii asistati social si sa o faca o fapta ” umanitara ” , simpla : O DONATIE DE UN BANUT, DOI BANUTI , TREI BANUTI etc, fiecare dupa ” posibilitatea sa financiara , DAR CIRCUL ESTE CIRC SI LA NIVEL NATIONAL SI LA CEL INTERNATIONAL ” DE MARKETINK POLITIC AMERICA PRIN UKRAINA VERSUS RUSIA „

Comentariile sunt închise.