Dan Negru, dezvăluiri neașteptate: Miza televiziunii publice în România e una imobiliară! Cred că TVR va avea un alt sediu, iar cele 7 hectare din centrul Capitalei vor fi libere

Prezentatorul și realizatorul TV, Dan Negru, semnalează într-o postare publicată pe Facebook că există o miză imobiliară în privința Televiziunii Române, anume cele șapte hectare pe care este amplasat în prezent sediul TVR.

„Nu știu cum a ieșit TVR din scandalul Eurovision, dar trebuie să spun că am colegi admirabili în TVR. Conduși însă mereu de o șleahtă de politiceni.

TVR e ca țara: oameni admirabili încurcați de politiceni; statul e cu frâna, privatul e cu accelerația.

Așa e și în televizune:

76 milioane de euro a primit TVR de la stat anul trecut. Poate vă ajută niște cifre: în România trei mari televiziuni își împart audiența: Pro, Kanal și Antena1- care au o cotă de piață cumulată de 58%. Pe cota de piață rămasă, aia de 42%, se bat celelate 73 de televiziuni românești.

TVR e printre astea multe cu 1,2%.

Nedrept pentru profesioniștii pe care-i cunosc acolo. Nu e vina lor!

Cu banii dați pe Eurovison se puteau face formate smart și accesibile publicului larg ! „Jocul Cuvintelor”, „Romanii au Talent”, „Vocea României” sunt showuri care puteau să fie la TVR ( „Got Talent Portugal” e la TVP, „The Voice Italy” e la RAI)

Cu 76 de miloane euro buget se puteau face toate.

Eu cred însă că miza politicului în afacerea TVR sunt cele 7 ha de teren din centrul Bucureștiului pe care a amplasată acum Televiziunea Romană. 7 ha!!!!

Cred ca într-o zi TVR va fi mutat într-alt sediu, mult mai mic, ocazie cu care se vor face restructurările așteptate și astea 7 ha din centrul capitalei vor fi libere…

Miza televizunii publice în România e una imobiliară!

Doar că atunci banii vor costa prea mult …”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost