Digi24 ar trebui să renunțe la Cristian Tudor Popescu

În urmă cu câteva zile George Simion, președintele AUR, a încercat să intre în sediul Digi24 în timp ce se desfășura o emisiune în care era invitat Virgil Popescu, ministrul Economiei. Cei doi paznici și-au făcut datoria și nu i-au permis accesul. După acest incident a intervenit în discuție și Cristian Tudor Popescu, invitat permanent în platourile Digi24, unde-și dă cu părerea despre orice subiect.

Dar iată ce a declarat CTP:

„Sigur că e alegerea mea. Și tocmai încerc să vă comunic că, de pildă, dacă vreun reprezentant AUR sau domnul acesta ar călca aici, ar sta pe acest scaun, atunci eu nu mai vin în postul Digi24. În modul cel mai democratic cu putință. Deci, spuneam că au unde să se exprime. Nu suntem pe vremea lui Ceaușescu ca Digi24 sa fie Televiziunea Română, singura! Și atunci – domnule, n-au, dacă n-ai acces la televiziunea de stat și singura, atunci ești cenzurat, esti discriminat! Nu. Tocmai spuneam că sunt primiți cu covor roșu de multe ori în toate celelalte televiziuni de știri, deci au posibilitatea să se exprime, lucru pe care domnul șef al AUR l-a și făcut. Imediat după incidentul de aici s-a dus la un alt post de știri, unde a vărsat tot ce a avut de spus.

Spuneam că este vorba de o atitudine aici. E vorba de niște valori și principii pe care eu, colaborând cu postul Digi24 – și acesta e și motivul principal pentru care colaborez cu postul – astfel de valori și principii sunt respectate de postul Digi24. Ele nu se regăsesc sub nicio forma în cazul acestei formațiuni. Deci, nu au ce să caute.

Vin aici, sunt invitați, cum am vazut, de la PSD, de la PNL, de la USR, de la UDMR, de la partide neparlamentare în studio. Nu au ce să caute cei de la formațiunea AUR. Să se exprime în alta parte! Deci, nu pot decât să salut această atitudine.

De altfel, telespectatorii Digi24, cât îi știu eu, hai să zic că îi cunosc de peste 7 ani de când apar aici, la Digi24, nu doresc să audă nimic de la domnul Simion, nici de bine, nici de rău. Și de la nimeni de la AUR. Nu doresc, pur și simplu. De altfel, sunt destui care îmi spun asta pe Facebook când vine vorba de subiect.”

Acum eu înțeleg multe, înțeleg că nu agreezi o anumită persoană sau că nu ești de acord cu ideiile sale. Dar nu înțeleg când vrei să-i reduci la tăcere pe cei care nu-s pe aceiași lungime de undă cu tine, așa cum face CTP. Doar pe vremea lui Ceaușescu, la care face referire și CTP, mai existau asemenea obiceiuri. Toți românii erau uniți în jurul secretarului general al PCR, geniului Carpaților, președintele RSR, tovarășul Nicolae Ceaușescu! Nimeni nu îndrăznea să-l critice.

Cum e posibil ca la peste 30 de ani de când am scăpat de comunism și de Ceaușescu să vină CTP și să spună ca Digi24 să nu invite în emisiunile sale nu doar pe Simion, ci pe orice reprezentant al AUR pentru că el nu e de acord cu ei?

Cum e posibil să spui că tu cunoști telespectatorii Digi24 și că știi tu că aceștia nu doresc să audă nimic nici de la George Simion și nici de la nici un alt reprezentant AUR? Doar comuniștii și Ceaușescu știau ce e mai bine pentru români, ce-și doresc și ce nu-și doresc aceștia.

Iar faptul că televiziunea Digi24 are invitați de la absolut toate celelalte partide parlamentare și chiar și de la partide neparlamentare, dar nu are și nu a avut vreodată nici un invitat de la AUR, așa cum susține CTP, e extrem de grav. Este definiția clasică a cenzurii, aia care CTP proclamă că nu există la Digi24.

Dar e de înțeles de la CTP, susținătorul lui Iliescu și al mineriadelor lui Miron Cozma în urma cărora a fost devastat Bucureștiul și au fost terorizați și bătuți sute de oameni nevinovați.

Tocmai de aceea Digi24, dacă e o televiziune serioasă, ar trebui să renunțe imediat la serviciile lui CTP. Pentru că CTP tocmai îi șantajează, le spune clar că au de als între el și cei de la AUR. Și la șantaj nu trebuie să cedezi, trebuie să faci ca obiectul șantajului să dispară. Iar renunțarea la serviciile lui CTP anulează automat șantajul.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Digi24 ar trebui să renunțe la Cristian Tudor Popescu”

  1. Aceasta coada de topor si tradator de taraa declarat ca Romania a fraudat voturile la Eurovizion. In mintea stramba si lucrul drept se stramba. Este un rebut uman care trebuie izolat de restul societatii.

  2. Pai, in lumea lui schizofrenica el se integreaza cu dreptatea „lui”.
    Cum poti sa fii „normal la cap” cand negi relaitatea OBIECTIVA?
    CTP are „credinciosii lui”, de asemenea ne-spitalizati care isi co-creeaza propria realitate, … e-adevarat ca degradata psihic, ne-materiala da’ daca nu mai avem legi aplicabile in aceasta „speta”, ce sa-i facem?

    Cand alegi cu televizorul si nu cu credinta cea dreapta, la asta ajungi: sinucidere colectiva inceputa cu derglara mentala de rasturnare a valorilor si aplicarea de reguli contra firii.

    AUR-ul tot acolo ajunge unde e si CTP-ul azi… daca ramane „preten” cu talmudistii, nu poate uni romanii sub stindardul fratiei imposibile crestin cu anti-crestin. si in afara Parlamentului, desigur ca romanii nu-s atat de prosti sa-nghita iubirismul lui Simion si filozofeala stearpa a celorlalti.

Comentariile sunt închise.