Senatorul Claudiu Târziu (AUR), din mijlocul românilor care trăiesc în Germania: Împreună putem schimba această realitate care a determinat milioane de români să plece la muncă în alte țări!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), președintele Comisiei pentru românii de pretutindeni din Senat, a transmis, duminică, un mesaj emoționant, din mijlocul comunității de români din orașul german Nuremberg.

În ultima zi a vizitei în Germania, președintele CNC al partidului AUR, senatorul Claudiu Târziu, și președintele Senatului AUR, senatorul Sorin Lavric, s-au întâlnit cu comunitatea românească din Nuremberg.

„Vă mulțumesc tuturor pentru timpul și energia pe care le dedicați! Voi sunteți o oaste în slujba unei cauze care este a noastră, a tuturor. Cu toții ne aflăm într-un război pentru ceea ce se mai poate salva din România și românitate.

Împreună putem schimba această nenorocită realitate care v-a determinat pe dumneavoastră și alte milioane de români să plece să muncească în alte țări.

Să acționăm cu toții în același duh! Suntem singurii care vorbesc despre și susțin patriotismul, credința, familia și libertatea. Noi suntem speranța întregii românități!”, a spus senatorul Claudiu Târziu.

Totodată, senatorul Claudiu Târziu le-a cerut românilor pe care i-a întâlnit la Nuremberg să aibă încredere în AUR, în echipa sa și în politicile pe care le promovează pentru românii de pretutindeni: „Avem nevoie unii de alții!”

În cadrul vizitei din Germania, senatorul Claudiu Târziu s-a întâlnit cu românii care trăiesc la Munchen.

„Ferice de acei români care, plecați în exilul economic, își păstrează identitatea de credință, de limbă și de neam!

Astăzi, la Așezământul ortodox din Munchen, am avut bucuria să cunosc o parte dintre aceștia”, a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, seantorul Claudiu Târziu.

Tot sâmbătă, senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric s-au închinat la moaștele Sfîntului Cuvios Gheorghe de la Cernica și Căldărușani, aduse la Așezământul bisericesc din Munchen.

Începând de joi, 19 mai, senatorul Claudiu Târziu a efectuat o vizită în Germania, la Nuremberg și la Munchen, unde a fost însoțit de senatorul Sorin Lavric, secretar al Senatului României și președintele Senatului AUR.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost