O bătrână a fost „plimbată” 9 ore cu ambulanța între spitalele din Focșani și Adjud, din cauza testelor covid. Fiul spune că „abia mai respira”

O femeie în vârstă de 64 de ani a fost plimbată timp de 9 ore cu ambulanța între spitalele din Focșani și Adjud, din cauza testelor covid, anunță Vrancea24.

„Ieri (luni- ne.red) am externat-o pe mama, de 64 de ani, din Spitalul Județean Focșani. Azi aveam programare la Spitalul Adjud, pentru tratament de recuperare. Acolo i s-a făcut testare pentru COVID, iar rezultatul a fost pozitiv. A fost retrimisă cu ambulanța la spitalul din Focșani, unde testarea pentru COVID a avut rezultat negativ. A fost retrimisă la Adjud, unde rezultatul testării a ieșit, iarăși, pozitiv. Acum se află, din nou, în drum spre Focșani. Mama nu mai poate, abia mai vorbește după atâtea ore petrecute în ambulanță. Nu este posibil așa ceva! Am externat-o ieri sănătoasă și acum abia mai respiră! Nu mai înțeleg nimic, o plimbă salvarea de azi dimineață, de la ora 9, între Focșani și Adjud”, a declarat fiul bătrânei, notează sursa citată.

Între timp, după aproape 9 ore de plimbare cu ambulanța între spitalele din Adjud și Focșani, pacienta a fost internată la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean din Focșani.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost