Proiectul legii offshore, dezbătut în Camera Deputaţilor

Proiectul legii offshore va intra marţi în dezbaterea comisiilor de buget, finanţe şi pentru industrii ale Camerei Deputaţilor.

Şedinţa comună a comisiilor de specialitate este programată să înceapă la ora 10,00 cu dezbaterile asupra acestui proiect în vederea întocmirii raportului.

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii 256/2018 privind unele măsuri pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore se află pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor din această săptămână, pentru a fi dezbătut sub rezerva depunerii raportului din partea comisiilor de specialitate, anunță Agerpres.

În 11 mai, proiectul a fost adoptat de Senat, ca primă cameră sesizată, Camera Deputaţilor fiind for decizional.

Proiectul privind „Legea offshore” este împotriva interesului poporului român, a transmis atunci Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat.

„Proiectul legii „offshore”, care va fi dezbătut astăzi în plenul Senatului, este împotriva interesului poporului român, încă un act de TRĂDARE NAȚIONALĂ comis de actuala majoritate parlamentară.

Resursele noastre naturale sînt proprietatea statului român, iar exploatarea lor trebuie să fie făcută exclusiv de către stat!”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost