VIDEO | Pfizer lucrează la un cip biologic care va fi inclus în fiecare comprimat medicamentos

Albert Bourla este președintele Pfizer, marele conglomerat farmaceutic care a creat primul vaccin anti COVID disponibil pe piață, iar mai nou prima pilulă anti COVID.

În 2018, în cadrul Forumului Economic de la Davos a prezentat noile produse la care lucrează firma sa.

Mai exact, Pfizer vrea ca fiecare comprimat medicamentos să includă un cip biologic. Odată ce pacientul a luat comprimatul și acesta s-a dizolvat în stomac, cipul biologic va trimite un semnal. Astfel se va putea monitoriza respectarea tratamentul de către pacienți. Compania Pfizer, personalul medical, farmaciile, autoritățile etc vor putea știi cu exactitate dacă ți-ai luat sau nu medicamentele prescrise.

Și iată că încă o conspirație e pe cale să devină realitate. Ceea ce este un lucru extrem de grav care poate da naștere la abuzuri. Gândiți-vă la câte regimuri autoritare există în lumea asta și la ce posibilități vor exista de monitorizare a celor indezirabili. Nici nu va mai fi nevoie să-i forțeze să ia un medicament, vor fi nevoiți să se conformeze.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „VIDEO | Pfizer lucrează la un cip biologic care va fi inclus în fiecare comprimat medicamentos”

  1. Vor redeveni leacurile babesti! ce erau inaunte de medicamente! „Orice rau aduce un bine”

  2. Programul de dominare si conducere autocratica a lumii ” sub forma mascata a democratiei , endemiei , conflictului militar privind ” APARAREA DREPTULUI OMULUI ” IN CONFLICT CU ” autocratii si dictatorii lumii ” ” America versus Rusia ” cu intermediar ” UKRAINA ” , ETC , A INCEPUT DEJA . Acum la fiecare etapa se realizeaza ” acumularea de capital ” pentru programul in cauza ” CONDUCEREA AUTOCRATICA MASCATA SUB FORMA DEMOCRATIEI ” A LUMII prin ” papusarii nationalii ” asa zis alesi democratic. Nu este nimic nou sub ” SOARE ” acest program in faza incipienta prepatorie de ecum 150 de anii , a fost prin docctrina lui MARX SI ENGELS sub lozinca ” PROLETARII DIN TOATE TARILE UNITIVA ” FIINDCA MASA PREPONDERANTA DE MANIPULARE ERA ” PROLETARIATUL ” ACUM ACESTA MASA NU MAI EXISTA CA PONDERE LA NIVEL MONDIAL . ATUNCI TREBUIE SA INVENTAM ALTE FORME DE CONDUCERE MONIDALA IN SPETA ” ENDIMIA CORONA 1, ETC ” , ” AL TREILEA RAZBOI MONDIAL ATOMIC PRIN INVADATORII RUSI ” , ” CIUMA CHINEZEASCA ” , ” VIRUSUL MAIMUTEI ” , ORICE ESTE DE ” TREND AL ANILOR 2000″ PENTRU A TINE ” PROSTIMEA VOTANTA SUB CONTROL SI IDEOLOGIC VOTANTA IN INTERES DE GRUP POLITIC INTERNATIONAL MILITAR SI ECONOMIC ” Nu trebuie sa fii mare ” analist ” in cauza cu masterate si recenzii de propaganda politica , este de ajuns sa citesti cartea lui Alvin Tofler , ” AL DOILEA VAL ” scrisa in anii 70 si intelegii ca simplu ” cetatean turmentat rolul tau ” in geo-politca urmatorilor 50 de ani , adica pe limba prostului ” DE VOTANT IDEOLGIC ” IN INTERS PRIVAT DE GRUP POLITIC NATIONAL AFILIAT LA CEL INTERNATIONAL.

  3. Ce amuzant!
    Astia mor de grija „altuia”… chiar daca politicile de preventiue sanitara exprima clar contrariul: „uraste-ti aproapele!”
    … nu iau medicamente de zeci de ani.
    Daca baga vreun sensor care se elimina in cateva zile „pe dindos”… parca nu e cine stie ce.
    Daca e ceva care se conecteaza de organe si sta acolo ca un paznic – e alta treaba, … totusi…

Comentariile sunt închise.