Senatorul Claudiu Târziu (AUR), alături de conservatorii din partidul CHEGA (Portugalia): Luptăm pentru normalitate, pentru viața NAȚIONALĂ bazată pe valori precum dragostea de Dumnezeu, de neam, de familie, de libertate

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a transmis, duminică, de la Lisabona, un mesaj puternic în care a reiterat că este nevoie de întoarcerea la normalitate, aceasta însemnând o viață națională bazată pe valori esențiale, precum credința, familia, libertatea și dragostea de neam.

Mesajul a fost dat în contextul întâlnirii cu liderii partidului CHEGA din Portugalia.

„Cînd doi oameni au aceleași valori și se izbesc de aceleași probleme în a le apăra și susține, se înțeleg din două cuvinte.

Astăzi (duminică-n.red), la Lisabona, l-am întîlnit prima dată pe Andre Ventura, președintele partidului CHEGA, și am simțit în el un frate. Un om sclipitor de inteligent, energic și senin, care vrea pentru Portugalia ce vreau și eu pentru România: întoarcerea la normalitate. Adică, întoarcerea la o viață națională bazată pe adevăratele valori, care sînt izvorite din dragoste. Din dragostea de Dumnezeu, de neam, de țară, de familie, de libertate…

Am pus împreună bun început pentru o conlucrare între AUR și CHEGA, pe care o sperăm de lungă durată și de mare folos pentru popoarele noastre”, a anunțat, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că senatorul Claudiu Târziu s-a aflat, zilele trecute, în Peninsula Iberică, la Madrid și, apoi, la Lisabona, unde s-a întâlnit cu românii din diaspora, a acordat interviuri în presa locală și, nu în ultimul rând, a avut o serie de întrevederi politice și diplomatice.

Pe același subiect:

Conservatorii strâng rândurile! Liderul AUR, Claudiu Târziu, despre lupta purtată împreună cu partidul VOX din Spania/ „Dacă ne punem în slujba Binelui și Adevărului, Dumnezeu ne susține!”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost