Senatorul Sorin Lavric (AUR), după prăbușirea podului din Neamț: Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, trebuie sa răspundă pentru această sinistră dovadă de neglijență profesională

Sorin Lavric, senator AUR de Neamț, a reacționat în termeni duri după ce podul peste râul Siret s-a prăbușit, joi, la doar câteva luni după ce a fost reabilitat.

Senatorul Sorin Lavric spune că președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, trebuie sa răspundă pentru această sinistră dovadă de neglijență profesională.

„Mereu m-am întrebat cum de pot dormi liniștiți cei care fură din banul public, mai ales cei care prin fraudele comise pun în pericol viețile semenilor lor.

Impostura și incompetența au dat mâna din nou în județul Neamț, unde un pod peste Siret s-a prăbușit ca și cum ar fi fost făcut din lut. Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, trebuie sa răspundă pentru această sinistră dovadă de neglijență profesională.

Două autovehicule au fost surprinse traversând podul în momentul nenorocirii. Deși, din fericite, în urma incidentului nu s-au înregistrat decese, o tragedie putea avea loc.

Puțin a lipsit ca astăzi, în locul podului de la Luțca, să punem o cruce”, a scris, pe Facebook, senatorul Sorin Lavric.

Podul peste râul Siret dintre localităţile Luţca şi Sagna, situat pe drumul judeţean DJ 207 A şi care fusese reabilitat integral în urmă cu câteva luni, s-a prăbuşit, joi, în timp ce pe el rulau un autocamion şi o autoutilitară, a anunțat Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că şoferul autocamionului a fost rănit, fiind scos din autovehicul de martori. Podul care s-a prăbuşit a fost reabilitat integral în urmă cu câteva luni, fiind administrat de Consiliul Judeţean Neamţ.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost