UPDATE/ Postarea senatorului Sorin Lavric despre marșul LGBT a fost ștearsă

ACTUALIZARE 04.06/ORA 16:30

Facebook a șters postarea senatorului Sorin Lavric de vineri, 3 iunie, privind marșul LGBT organizat la Iași.

Înregistrarea video este (încă) disponibilă pe R3Media.

Știrea inițială:

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a criticat marșurile LGBT organizate de homosexuali în această perioadă în diferite orașe din țară.

Redăm mesajul transmis, vineri, de senatorul Sorin Lavric:

„Scapeții și fătălăii, pe lîngă monopolul pe care l-au pus pe culorile curcubeului, folosindu-le pe steagul lor reprezentativ, și-au însușit și luna iunie, transformînd-o într-o lună a mîndriei prentru manifestarea calității lor de LGBT-iști.

Mai mult decît atît, pentru a atrage cît mai mult atenția și pentru a-și contura o imagine de victime care au nevoie de privilegii speciale, aleg să-și manifeste orientările sexuale greșite tocmai în preajma lăcașelor de cult creștine, în locurile cu mare încărcătură istorică și culturală pentru poporul român.

5 iunie este data în care vor organiza o nouă precesiune prin centrul Iașului.

Considerați că această maninfestare este una normală?

Considerați că aceasta este o manifestare care poate primi girul autorităților locale, chiar dacă este împotriva art.9 lit.c din Legea nr. 60/1991, cea care interzice actorilor civici să urmărească schimbarea graniţelor moralităţii prin instrumentul adunărilor publice?

Considerați că această manifestare este în folosul ”progresului” sau este menită doar să stârnească indignarea românilor normali?”, a transmis, vineri, pe Facebook, senatorul Sorin Lavric (AUR).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost