Vicepreședintele Autorității de Reglementare a Operațiunilor Petroliere la Marea Neagră, prins DROGAT la volan

Răzvan Giucă, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO), având și rang de subsecretar de stat în Guvernul Ciucă, a fost prins de polițiști cu droguri, a anunțat, luni, Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, Răzvan Giucă conducea mașina instituției și a ieșit pozitiv și la drug test. Răzvan Giucă, omul care coordona instituția cheie în operațiunile petroliere din Marea Neagră, avea asupra lui cocaină, pastile de extasy și ketamină, o substanță folosită ca anestezic în medicina umană și veterinară.

Tot luni, după ce informația a apărut în presă, premierul Nicolae Ciucă l-a eliberat din funcție pe Răzvan Giuca, informează sursa citată.

Răzvan Giucă a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră în iulie 2020, de premierul de atunci Ludovic Orban, pentru un mandat de 5 ani.

Numele acestuia a mai atras atenția presei odată cu numirea lui în funcție pe filiera PSD. Răzvan Giucă a fost în trecut consilierul personal al Eugen Nicolicea și a ocupat și funcția de vicepreședinte la Tineretul Național Liberal la Drobeta Turnu Severin. De asemenea, familia acestuia deține o companie producătoare de echipamente din oțel, acolo unde Răzvan Giucă a ocupat și funcția de director.

În ultima sa declarație de avere, din iunie 2021, Giucă arată că deține un teren intravilan de 1.200 metri pătrați în Drobeta Turnu Severin, primit ca donație, și 70.000 de metri pătrați de teren în Deveselu, la baza militară americană. Tot ca donație apare și casa în care locuiește, din Drobeta Turnu Severin, o clădire de dimensiuni colosale, de 882 de metri pătrați.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vicepreședintele Autorității de Reglementare a Operațiunilor Petroliere la Marea Neagră, prins DROGAT la volan”

  1. Pai , daca te gandesti , ca prostu , cum detine ACEST TOVARAS – un teren cu o intindere destul de mare in zona militarizata Deveselu, pai daca te gandesti ca prostu , cum a trecut , de la ” TEATRU DROBETA -TURNU SEVERIN ” la ” teatru autorizari exploatari petroliere Marea Neagra ” fara nici o experienta relevanta in domeniu , nici macar o minima ” autorizare ” a pregatirii profesionale prin Facutlatea de Profil – PETROL SI GAZE , apoi iti raspunzi singur tot ca prostu ” CE BRAVE ” SAGETI” INFRACTIONALE AVEM , PLECAND NUMAI DE LA TERENUL DIN ZONA DEVESELU , ZONA PROTEJATA STRATEGIC MILITAR ATAT NATIONAL CAT SI NATO. DAR , sigur acestui ” personaj ” nu ii se va intampla nimic , chiar daca a fost prins IN FLAGRANT , DROGAT LA VOLAN . DEOARECE JUSTITIA ROMANA FIIND ” OARBA ” CA ORICE JUSTITIE ” DEMOCRATICA ” IN INTERES DE GRUP POLITIC , VA GASII SOLUTIA NECESARA , ADICA VA FII TRIMIS LA ” PASCUT ” ORG. DE CERCETARE PENALA , CARE SI-A FACUT DATORIA .

Comentariile sunt închise.