Sesizarea împotriva medicului Geanina Hagimă a fost RESPINSĂ/ „Vom lupta în continuare pentru drepturile noastre și pentru LIBERTATE!” (VIDEO)

Sesizarea făcută de Colegiul Medicilor din România împotriva dr. Geanina Hagimă a fost respinsă, luni, 25 iulie, de Colegiul Medicilor Argeș.

Anunțul a fost făcut de dr. Geanina Hagimă la ieșirea de la audiere.

„Membrii Comisiei de disciplină au considerat că nu am săvârșit nicio faptă în legătură cu profesia mea, ce fac în timpul liber ca cetățean este dreptul meu constitutional să-mi exprim părerile. Au considerat că nu am nicio vină și că solicitarea Sper ca atitudinea medicilor din Colegiul Argeș să se propage și în alte Colegii din țară. Doamne, ajută!”, a spus dr.  Geanina Hagimă.

Vom lupta în continuare pentru drepturile noastre de cetățeni și pentru libertatea noastră!, a subliniat dr. Geanina Hagimă.

Știri pe același subiect:

EXCLUSIVITATE! Dr. Geanina Hagimă, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor pentru că a protestat față de măsurile impuse în pandemie și a contestat eficiența vaccinării anti-covid

Dr. Geanina Hagimă, audiată de Colegiul Medicilor Argeș pentru că a contestat anumite restricții din pandemie. Sunt anunțate proteste de susținere în zilele de 19 și 22 iunie


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost