Dr. Leana Wen, analist medical CNN și mare susținătoare a vaccinării anticovid și a restricțiilor, dezvăluie că purtarea măștii a dăunat grav dezvoltării cognitive a fiului său

Dr. Leana Wen a apărut frecvent pe perioada pandemiei de gripă chinezească la postul de știri CNN unde susținea vaccinarea obligatorie, restricțiile impuse de autorități, închiderea școlilor, purtarea obligatorie a măștilor, testarea săptămânală obligatorie a copiilor etc.

Iată doar câteva dintre măsurile pe care le susținea și le dorea implementate de autoritățile din SUA:

„Îmi doresc ca [Biden] să meargă mai departe pentru a restricționa activitățile celor nevaccinați, deoarece ei sunt cei care încă răspândesc COVID și prelungesc pandemia pentru noi toți.”

„Nu putem avea încredere în cei nevaccinați.”

„Trebuie să fie greu pentru oameni să rămână nevaccinați. În acest moment este invers. Trebuie să li se spună că pot să aleagă să nu se vaccineze, dar atunci vor trebui să semneze niște formulare prin care sunt de acord ca participarea la viața publică să le fie restrânsa și se obligă să se testeze de două ori pe săptămână.”

Similare au fost și opiniile sale când a fost vorba de restricțiile impuse copiilor susținând că, odată cu începerea școlii, copiii să fie obligați să poarte măști de calitate industrială și să fie obligați să facă teste PCR săptămânale până când sunt complet vaccinați.

Doar că toate aceste măsuri aberante, pe care le-a susținut timp de peste doi ani, au avut un efect nociv asupra copiilor ei. Într-un articol de opinie pe care tocmai l-a publicat în cotidianul The Washington Post, Wen mărturisește că „știința” în care ea ne-a cerut să avem încredere a dăunat grav dezvoltării cognitive a fiului ei.

Titlul articolului publicat este „Sunt doctor. Iată de ce copiii mei nu vor purta măști în acest an școlar”:

„Purtarea măștilor a dăunat dezvoltării limbajului fiului nostru, iar limitările extracurriculare și a interacțiunilor sociale ale copiilor le afectează negativ copilăria și împiedică capacitatea mea și a soțului meu de a lucra. Cu acest nou interval de timp nedefinit, calculul beneficiu-risc al măsurilor restrictive s-a schimbat dramatic. Am fost dispusă să limitez activitățile copiilor mei timp de un an sau doi, dar nu pentru întreaga lor copilărie.”

Sursa: The Gateway Pundit


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost