Un judecător din Italia a dispus investigarea legăturii dintre decesul unui român de 24 de ani și vaccinul anti-covid

Un judecător din Italia a dispus investigarea legăturii dintre decesul unui tânăr în vârstă de 24 de ani și vaccinul anti-covid, pe care îl făcuse cu 10 zile înainte să moară, anunță Gazeta Românească.

Potrivit sursei citate, Traian Calancea a murit la vârsta de 24 de ani în octombrie anul trecut, în urma unei hemoragii cerebrale, la zece zile după ce s-a vaccinat cu serul de la Pfizer.

Miercuri, 24 august, judecătorul din Trento a respins cererea de revocare din partea Procuraturii și a dispus cercetări pentru a stabili corelația dintre deces și vaccinare.

Traian Calancea, prima sa doză (Pfizer) o primise în Trento, orașul său, cu zece zile înainte ca mama sa să-l găsească inconștient în camera lui. A fost nevoie de 10 luni pentru a convinge un judecător că acel deces trebuie investigat pentru a vedea dacă există o corelație între vaccin și hemoragia cerebrală.

„La ședința în fața judecătorului de instrucție din 5 iulie am prezentat mai multe studii științifice lansate pe plan internațional care arată că hemoragiile, inclusiv cerebrale, dar nu numai, la persoanele tratate cu aceste seruri experimentale sunt semnificativ mai mari decât la restul populației. Este un indiciu foarte puternic al unei corelații între inoculare și hemoragia cerebrală masivă”, a declarat avocata Renate Holzeisen, notează sursa citată.

Pe același subiect:

Tânăr român (19 ani), găsit mort în casă în provincia italiană Abruzzo. Zeci de cazuri de morți subite prezentate de o publicație românească din Italia


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost