Jurnalista Oana Șlemco, despre consumul de insecte: Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut

Propaganda care încurajează consumul de insecte își face simțită prezența și în România. „Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut”, scrie, pe Facebook, jurnalista suceveancă Oana Șlemco.

Potrivit acesteia, este greu să schimbi obiceiurile culinare, însă trebuie să ținem și noi pasul cu vremurile.

Iată postarea jurnalistei:

„Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut. Nu sunt o gurmandă, însă îmi plac provocările culinare. Așa că am mâncat niște brioșe cu făină de greiere. N-am sesizat o diferența semnificativa între acest desert și unul similar gătit cu făina de cereale. Poate și pentru că făina de greieri, care are un continut mare de proteine, a fost amestecată în prealabil cu făina de grâu. Înteleg ca nu poate fi folosită decât în amestec pentru ca este înecăcioasă.

Este greu să schimbi un obicei culinar și e firească frica sau reticența fața de mâncârurile noi. Cel mai fricos este conservatorul de la vârful Ministerului Agriculturii, care luptă pentru dreptul românilor de a mânca sarmale. Nu inteleg cine vrea să ne ia sarmalele de la gură, dar asta este o alta discutie.

Pe de altă parte, timpul nu stă pe loc si cred că ieșim în pierdere daca nu încercam sa tinem pasul cu vremurile. De pe la noi am mai incercat pepenele cu gust de ananas, rosiile negre si tigrate, vinetele albe, castraveții amari, morcovul mov, etc.

Înca ceva. Consumatorii de mici mananca de multa vreme insecte, desigur, fara sa stie. În pasta se pune colorantul E 120, care este legal, si care se extrage din gândaci.”

Știri pe același subiect:

Alimentele pe bază de insecte vor fi comercializate și în România. O multinațională testează deja primele produse

Senatorul Claudiu Târziu: „Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem REEDUCAȚI să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Jurnalista Oana Șlemco, despre consumul de insecte: Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut”

  1. La asemenea vremuri , asemenea ” propaganda mediatica ” , cu cat propaganda mediatica va fii mai intensa , cazul doamnei jurnalist in speta , care deja consuma faina de gandacii , ii recomand gandacii colorado , fiindca consuma cartof si au vitamine ” din cartof ” , revin la propaganda , cu atat ” ei ” isi vor atinge scopul ” mediatizarea ” , dar fiindca ” dar din dar se face raiul ” , cu cat sunt mai putin bagati in seama acesti ” noi propagandasti ai noii lumi mutinationale alimentare ” cu atat mai repede vor disparea din decor . EI AU NEVOIE ACUM DE MEDIATIZARE SI PRO SI CONTRA , AU NEVOIE SA ” DESCHIDA ” UN SUBIECT . ATAT , DAR CU CAT SE VOR ANGRENA MAI MULTI IN ACEST ” SUBIECT ” CU ATAT MAI MULT ISI VOR ATINGE PRIMUL SCOP PROPUS ” MEDIATIZAREA SI IMPACTUL MEDIA. ” Pacat de ” deontologia ” doamnei ziarist in cauza , dar ” banii ” nu au miros de ” gandaci „

Comentariile sunt închise.