Claudiu Târziu (AUR): Statul român nu mai este un stat al românilor, este un stat căpuşat şi mobilat de o mafie transpartinică

Statul român nu mai este un stat al românilor, este un stat căpuşat şi mobilat de o mafie transpartinică, a declarat, marți, președintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, la dezbatere organizată de AUR la Camera Deputaţilor.

„În clasa politică nu a existat o preocupare reală pentru guvernarea bună a ţării, nu a existat o preocupare pentru interesul naţional, de fapt pentru cetăţenii acestei ţări. Toţi cei care au acces la guvernare, cu excepţiile de rigoare, au căutat să îşi rezolve problemele personale sau de grup. Astăzi constatăm că statul român nu mai este un stat al românilor, este un stat căpuşat şi mobilat de o mafie transpartinică în care se amestecă de la servicii secrete până la politicieni corupţi şi de la infractori cu gulere albe până la membri ai unor organizaţii mai mult sau mai puţin oculte. Statul român nu ne mai aparţine şi nu mai răspunde nevoilor noastre. El nu a fost bine articulat de la început, odată cu Constituţia din 1991 care a suferit modificări în 2003. Nu s-a gândit nimeni atunci că această Constituţie dă structurile statului şi dă o faţă statului şi această alcătuire a statului român ar trebui să fie una organică, să răspundă intereselor românilor”, a spus senatorul Claudiu Târziu, la o dezbatere organizată de AUR la Camera Deputaţilor, potrivit Agerpres.

El a menţionat că este foarte important „să îşi dea mâna” toţi cei care „mai gândesc şi simt româneşte”.

„Astăzi suntem într-o criză multiplă din care nu putem ieşi decât prin unitate. Cum am spus de la bun început, când am lansat partidul acesta, AUR este şi rămâne o platformă pentru românii care simt româneşte, au calităţi profesionale şi vor să se implice într-un proces de revitalizare, de restaurare a ţării. Ţara trebuie salvată şi nu o să vină nimeni să o salveze din afară şi nu o să vină nimeni să o salveze dintre politicienii care au guvernat-o până acum, prin rotaţie sau împreună. Noi, AUR, împreună cu partenerii noştri din partidele neparlamentare, putem crea această platformă de profesionişti români pentru a salva România”, a precizat Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost