Matteo Salvini pune la îndoială sancţiunile împotriva Rusiei: Cineva în Europa face un calcul greşit. Este esenţial să regândim strategia pentru a salva locurile de muncă şi firmele în Italia

Matteo Salvini, liderul partidului italian Liga, a făcut, duminică, mai multe declarații privind sancțiunile europene impuse Rusiei, punând la îndoială eficacitatea acestora, transmite agenția AFP, citată de Agerpres.

„Mai multe luni s-au scurs şi oamenii plătesc facturi de două, chiar patru ori mai mari, şi, după şapte luni, războiul continuă şi visteria Federaţiei Ruse se umple de bani”, a declarat Salvini la postul de radio RTL înainte de a se deplasa la Forumul economic The European House – Ambrosetti ce are loc la Cernobbio, în nordul Italiei.

„Sancţiunile funcţionează? Nu. În prezent, cei care sunt sancţionaţi sunt câştigători, pe când cei care au instituit sancţiunile sunt în genunchi”, scrisese el peTwitter sâmbătă.

„În mod evident, cineva în Europa face un calcul greşit. Este esenţial să regândim strategia pentru a salva locurile de muncă şi firmele în Italia”, a subliniat Salvini.

Pe de altă parte, Giorgia Meloni, lidera partidului Fratelli d’Italia, care conduce în sondaje, a luat poziţii clare în favoarea susţinerii Ucrainei şi a trimiterii de arme Kievului.

O dezbatere organizată de The European House – Ambrosetti urmează să-i reunească în cursul zilei pe principalii lideri ai partidelor, printre care Giorgia Meloni, Matteo Salvini şi Enrico Letta.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Matteo Salvini pune la îndoială sancţiunile împotriva Rusiei: Cineva în Europa face un calcul greşit. Este esenţial să regândim strategia pentru a salva locurile de muncă şi firmele în Italia”

  1. Observatie , nu se umple de ” banii ” , numai visteria rusa , dar si cea turca ” intermediarii financiarii ” cu rusii , turcii nici nu au gandit vreodata ca vor ajunge ” visteria Europei ” in relatia cu Rusia , DAR SI CEEA AMERICANA , PRIN CRESTEREA VANZARILOR MONDIALE DE CEREALE SI LNG dupa caderea ” UKRAINEI ” , dar si ceea araba , prin pretul ridicat la petrol , dublat de piata , dar numai ce europeana , scade la ” visterie ” si la ” nivel de trai ” pentru pregatirea ” Marii REVOLUTII SOCIALE EUROPENE ” , pentru schimbarea totala a sistemului politic asa zis ” democratic european ” cu tarele lui privind E.C , mai ” democratic ” in Vestul Europei , mai ” democratic-infractional ” in Estul Europei” cu un unic ” SISTEM POLITIC NATIONAL COMUNITAR EUROPEAN ” condus de OLIGARHIA MILITAR-FINANCIARA NATO . LA TOTI CEI IMPLICATI LE CONVINE SI LA : RUSII , CHINEZI , INDIENI , ARABI SI LA NATO-AMERICANI FIINDCA CONTROLUL ” TOTALITAR STATAL” SUB ” LOZINCA DEMOCRATIEI DE FATADA ” ADUCE CELUI CARE CONTROLEAZA PROFITUL SIGUR SI REAL PE TERMEN MEDIU SI LUNG.Lozinca de ” lupta ” a lui Mateo Salvini inItalia este doar o fatada , cum vor mai fii si la alte partide europene ” asa zis nationale ” ca la afacerea poluarii cu petrol ” eu poluez , eu depoluez , banii tot la mine ajung ” .

Comentariile sunt închise.