Sorin Lavric: Sunt semne că „refrenul malefic” din pandemie revine din această toamnă. Români, NU fiți naivi! NU mai mușcați din această nadă!

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a avertizat, într-o înregistrare video, că sunt semne că din această toamnă o să fie reluat tot „refrenul malefic” din pandemie referitor la restricții, măști și vaccinare.

Acesta a trecut în revistă tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, prezentând adevărul din spatele așa zisei pandemii, începând cu „măsluirea statisticilor”, obligativitatea purtării măștilor sau campania pentru vaccinare.

„Astăzi, acei români care s-au vaccinat sunt cu sabia lui Damocles deasupra capului, pentru că a apărut sindromul morții subite, sindrom de care autoritățile în frunte cu Rafila, Arafat și Iohannis nu pomenesc nimic. Dacă ar recunoaște că este o relație cauzală directă între vaccinuri și creșterea alarmantă a cazurilor de morți subite ei știu că sunt pasibili de închisoare”, a subliniat Sorin Lavric.

La finalul înregistrării, senatorul Sorin Lavric reia apelul către români prezentat încă de la început.

„Rugămintea mea este să nu fiți naivi. Nu mai mușcați din această nadă. Nu vă mai lăsați păcăliți pentru că veți plăti cu viața voastră! Este o relație cauzală între vaccin și sindromul morții subite! Țineți minte asta! Numai așa îi puteți proteja pe copiii voștri”, a spus senatorul Sorin Lavric (AUR).

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Sorin Lavric: Sunt semne că „refrenul malefic” din pandemie revine din această toamnă. Români, NU fiți naivi! NU mai mușcați din această nadă!”

  1. Pàcat, MARE PÀCAT! Pe Domnul Sorin Lavric îl admir enorm pentru ceea ce a fàcut, pentru pozitia sa fatà de eroii, martirii si sfintii neamului. Dar, din pàcate, la chestia cu vaccinul habar nu are despre ce vorbeste. Pàcat cà un om de calitatea si valoarea sa îsi distruge singur credibilitatea amestecându-se în chestii pe care nu-l privesc si pe care nu le cunoaste. PÀCAT ! Vorba-ceea : dacà tàceai, filozof ràmâneai !
    Marian Costache
    Moontréal, Canada

Comentariile sunt închise.