Statul român alocă 40 de milioane de euro pentru refugiații din Ucraina. Sunt achiziționate mii de corturi, sute de mii de paturi, perne și saltele

Statul român continuă seria achizițiilor pentru refugiații din Ucraina, potrivit unui document publicat de presă urmând să fie cumpărate corturi și diverse elemente pentru dotarea acestora, precum paturi, saltele, perne, chiar și articole de îmbrăcăminte, prin alocarea unei sume de zeci de milioane de euro.

„Printr-o achiziție de aproximativ 40.000.000 de euro, Administrația Națională a Rezervelor de Stat cumpără peste 3.200 de corturi pentru refugiați, peste 293.000 de paturi, 430.000 de saltele, peste 430.000 de perne și peste 400.000 de fețe de pernă- sunt printre achizițiile pe care și le propune în perioada următoare Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Problemelor Speciale, o autoritate publică aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului, deci în subordinea Cabinetului Ciucă”, potrivit Antena3.

De altfel, ANRSPS a demarat deja  o licitație pentru a cumpăra mii de corturi și sute de mii paturi, saltele, pături, cearșafuri, saci de dormit și alte articole de acest tip, anunță și Profit.ro. Data limită de trimitere a ofertelor este 24 octombrie.

Sursa: Profit.ro

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Statul român alocă 40 de milioane de euro pentru refugiații din Ucraina. Sunt achiziționate mii de corturi, sute de mii de paturi, perne și saltele”

  1. Ucrainienii respecta drepturile romanilor din nordul Bucovinei, care este parte din Romania, ca sa alocam 40 000 000 de euro pentru ajutor?

Comentariile sunt închise.