Cercetătorii unui laborator biologic din Boston, SUA, au creat o variantă a virsului COVID cu o rată a mortalității de 80%

De mai bine de doi ani de zile omenirea se confruntă cu pandemia de gripă chinezească. Versiunea oficială este că sursa virusului care provoacă gripa chinezească este o piață de animale din China. Doar că încă de la debutul pandemiei au existat o mulțime de indicii că originea reală este laboratorul de virologie din Wuhan, China, unde se desfășurau și încă se desfăsoară tot felul de experimente cu viruși letali pentru a-i face și mai letali și pentru a vedea impactul acestora asupra organismelor vii.

Dar iată că nu doar în China se fac asemenea experimente. Cotidianul britanic Daily Mail dezvăluie că la un laborator biologic din Boston, SUA, se fac experimente similare finanțate de guvernul federal. Cercetătorii americani de aici au reușit să creeze o variantă noua a virusului care declanșează gripa chinezească prin combinarea variantei Omicron cu varianta originală a virusului.

Practic cercetătorii americani au combinat ușurința infectării caracteristică variantei Omicron cu mortalitatea variantei originale a virusului. Rezultatele experimentului sunt devastatoare. Șoarecii infectați cu varianta dezvoltată în laboratorul biologic american au murit într-o proporție de 80%! În același timp un alt grup de șoareci infectat cu varianta Omicron a avut mortalitate 0%.

Asta în ciuda faptului că în SUA au fost interzise asemenea experimente încă din 2017.

Efectiv rămâi fără cuvinte. Oare ce se urmărește? Nu au murit destui oameni? Nu au fost distruse destule vieți?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost