Conferințe eveniment pe tema rugăciunii, susținute de ÎPS Nicolae (Grecia), ÎPS Atanasie (Cipru) și Ahimandritul Efrem Vatopedinul, săptămâna viitoare, în Capitală

Asociația Studenților Teologi Ortodocși, sub coordonarea Sectorului teologic-educațional al Patriarhiei Române, organizează o serie de conferințe în zilele de 10, 11 și 12 octombrie.

Conferințele se vor desfășura de la ora 18:00, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei.

Programul conferințelor este următorul:

Luni, 10 octombrie -Conferința „Una este să citești rugăciunea, alta este să te rogi!” ținută de Înaltpreasfințitul Părinte Nicolae, Mitropolitul Mesoghiei şi Lavreoticii (Grecia) și moderată de Pr. Conf. Dr. Gheorghe Holbea.

Marți, 11 octombrie – Conferința „Rugăciunea conform Sfântului Iosif Isihastul” susținută de Înaltpreasfințitul Părinte Atanasie, Mitropolit de Limassol (Cipru) și moderată de Conf. Dr. Adrian Lemeni.

Miercuri, 12 octombrie – Conferința „Unitatea cu Hristos” ținută de Ahimandritul Efrem Vatopedinul, starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte „Athos” și moderată de Pr. Prof. Dr. George Grigoriță.

Conferințele sunt adresate în special studenților. Intrarea în sală se face în intervalul orar 17:15-17:45, a anunțat, pe Facebook, Asociația Studenților Teologi Ortodocși.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost