Fostul șef al Poliției Române, chestorul Dan Fătuloiu, a murit subit în urma unui infarct

Fostul șef al Poliției Române, chestorul Dan Fătuloiu, a murit subit, duminică seara, în urma unui infarct, la vârsta de 66 de ani.

Chestorul Dan Fătuloiu era cunoscut ca fiind un om care toată viața s-a îngrijit de starea de sănătate și nu avea vreo boală care să ducă la acest deznodământ tragic, anunță presa locală.

Potrivit apropiaților, chestorul nu a prezentat niciun semn al unei afecțiuni, înainte de prooducerea tragediei. Pur și simplu, inima sa a încetat să mai bată duminică seara.

Conform surselor Știrile ProTV, chestorul Dan Fătuloiu a murit în urma unui infarct, neavând probleme de sănătate.

Dan Valentin Fătuloiu s-a aflat la conducerea Poliției Române între 20 ianuarie 2005 și 9 august 2007.

Dan Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, a ocupat funcția de inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Dan Fătuloiu a ieșit la pensie în noiembrie 2013.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Fostul șef al Poliției Române, chestorul Dan Fătuloiu, a murit subit în urma unui infarct”

    • „toată viața s-a îngrijit de starea de sănătate”
      Ce crezi ca face un militar …. disciplinat?

      Daca ii face autopsie pot fi aflate mai multe …. de exemplu – cheaguri de sange care sa fi blocat vreo artera? La categoria „subit” se trec injectatii cu cheaguri….

Comentariile sunt închise.