Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul Simonei Halep. Avertismentul unei mari tenismene: E ușor să fii manipulat de cei care sunt buni la asta

Tot mai multe voci din sport arată cu degetul către staff-ul francez al Simonei Halep, în contextul în care răspunsurile și explicațiile de orice fel întârzie să apară, după scandalul de dopaj în mijlocul căreia se află jucătoarea noastră, notează GSP.

Patrick Mouratoglou, antrenorul din momentul testului pozitiv la Roxadustat, a oferit o singură reacție din momentul declanșării scandalului. A transmis, într-un mesaj scurt, că este alături de Simona. În rest, tăcere!

GSP a trimis o echipă de jurnaliști la Academia Mouratoglou, deținută de Patrick Mouratoglou pe Coasta de Azur, locul unde unde Simona Halep s-a pregătit în ultimele șase luni.

Jurnaliștii GSP au fost somați să nu se apropie prea tare de Academie, să nu filmeze nici înăuntru și nici în afară. „Vă avertizăm să nu filmați și să nu faceți poze, vă interzicem explicit”, au transmis responsabilii de la Academia Mouratoglou.

Înființată în 1996, Academia lui Mouratoglou din Franța este centrul unui proiect cu pretenții coordonat de francez. Sunt angajați 28 de antrenori, ei se ocupă de aproximativ 4.000 de jucători, câți deschid porțile bazei din Biot în fiecare an.

După apariția acestui scandal, americanca Pam Shriver, fost număr 3 WTA la simplu și câștigătoare a 21 de Grand Slam-uri la dublu, a postat un sfat pentru jucători.

„Jucători de la toate nivelurile, aveți grijă când vă schimbați în întregime echipa și renunțați la oamenii de încredere care v-au fost alături ani și ani de-a rândul. E ușor să fii manipulat și controlat de oameni care se pricep să manipuleze și să controleze”, a scris Pam Shriver, pe Twitter, potrivit Digisport.ro.

Pe același subiect:

Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open/ „Este cel mai mare șoc din viața mea!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost