Medicul Ștefan Oprea ofera GRATUIT 10 operații de cataractă

Ștefan Oprea este un om absolut minunat, un medic desăvârsit, un suflet artruist și jertfelnic. Dornic să ajute și implicat în acțiuni de binefacere, Stefan nu se dezice nici de data aceasta și împreună cu colegii de la clinica Optissima, oferă 10 operatii de cataractă, GRATUITE, cu implant de cristalin Bausch &Lomb, acelora care au nevoie, iar soarta și situația nu le-a fost favorabilă pentru o astfel de intervenție.

Salutăm astfel de inițiative și ne înclinăm tuturor acelora care dau un exemplu bun, așa cum mereu o face Ștefan.

Nu de mult îl rugam pe Stefan să îmi recomande pentru o prietenă un tratament oftalmologic, răspunsul său cald și la obiect a venit foarte rapid și însoțit de: ”În altă ordine de idei, oricând dorești să văd pe cineva gratuit, fie ca e prieten sau caz social, doar îmi spui și este ca și rezolvat”. Cum să nu fi recunoscător Bunului Dumnezeu că mai exista astfel de suflete, de caractere puternice.

Mulțumesc, Ștefan, ești un exemplu pentru mulți!

Cu astfel de tineri, renaște România!

Adela-Ioana Târziu

About Adela-Ioana Târziu

Născută în 1985 la București, licențiată în Drept, Comunicare şi Relaţii Publice, Psihologie și Teologie; master în Probațiune, la Facultatea de Sociologie a Univ. București; manager la ”Casa cu Rost”.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost